Laptop için monitör tavsiye ve bağlantı yapma

samerevin

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar merhaba. Acer v15 165hz ekranlı laptopa oyunlarda ekran küçük kaldığı için monitör almak istiyorum. Laptop hdmi 2.1 ve thunderbolt 4 destekli. Bağlantı için hangi çıkışı kullanırsam monitörden tam performans alırım (mesela 240 hz monitör alırsam 240 hz alabilir miyim? G-Sync kullanma vb.). Ayrıca bütçem max 5000 tl olacak şekilde 180 hz ve üzeri monitör tavsiyesi istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
https://www.acer.com/tr-tr/laptops/nitro/nitro-v-15/pdp/NH.QNBEY.009#pdpOverview laptop marka modeli.

Hocam bazen hdmi yeterli kalmıyor. Tam ve kesin olarak kullanmak için thunderbolt daha sağlıklı olur. Excalibur un 300hz monitörü, arkadaşımda var ve gayet memnun ama fiyatı 6-7 bandında diye biliyorum hocam.

1764853710964.webp

Hocam bazen hdmi yeterli kalmıyor. Tam ve kesin olarak kullanmak için thunderbolt daha sağlıklı olur. Excalibur un 300hz monitörü, arkadaşımda var ve gayet memnun ama fiyatı 6-7 bandında diye biliyorum hocam.
sağolun hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet bunu biliyorum. Tek soru işaretim hangi kablo daha verimli olur ve performans kaybı yaşamam.

Geri