Bilgisayarda durduk yere internet kesiliyor (ethernet)

Reaksiyon skoru
107
Bilgisayarda ethernet bağlı kabloda herhangi bir aşınma olduğunu sanmıyorum durduk yere bir anda internet kesiliyor internet gidince ağ sorunları tanılaya basıp aşağıya koyduğum fotoğraftaki ağ bağdaştarıcını yeniden başlat tuşuna bastığımda internet öyle geliyor başka türlü gelmiyor yada bilgisayarı aç kapa yapmam gerekiyor bu sizce neden kaynaklanıyor olabilir bilgisayarı da yeni aldım çok eski değil 8 ay falan olmuştur anakartta mı bi sıkıntı var acaba yoksa ethernet kablosunda mı aranızda bu durumu yaşayan varsa yardımcı olabilir mi

Ekler

• görsel_2025-12-04_192110847.webp
    görsel_2025-12-04_192110847.webp
    25.5 KB · Hit: 23
Bilgisayarda ethernet bağlı kabloda herhangi bir aşınma olduğunu sanmıyorum durduk yere bir anda internet kesiliyor internet gidince ağ sorunları tanılaya basıp aşağıya koyduğum fotoğraftaki ağ bağdaştarıcını yeniden başlat tuşuna bastığımda internet öyle geliyor başka türlü gelmiyor yada bilgisayarı aç kapa yapmam gerekiyor bu sizce neden kaynaklanıyor olabilir bilgisayarı da yeni aldım çok eski değil 8 ay falan olmuştur anakartta mı bi sıkıntı var acaba yoksa ethernet kablosunda mı aranızda bu durumu yaşayan varsa yardımcı olabilir mi

Yeni bir kablo alıp dene.

Ağ bağdaştırıcılarından, ethernet sağ tık özellik, yapılandır, güç yönetimi, güç kazancı işaretli ise kaldırıp, yeniden başlatın.

realtek ise ethernet driverini guncellemeyi dene

1764872751183.webp

realtek 8168 ethernet driver benimki icin mesela google a yazinca cikiyor

Yarın sabah denicem teşekkür ederim önerileriniz için haber ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,571
Üyeler
186,909
Son üye