GameGaraj Dağıtımdayken Hazır Sistemi Geri Çekti !!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
çok sağolun arkadaşlar desteğiniz için. arada bir kampanya ile hayallere yaklaşıyoruz o da fiyatlardan dolayı geri çekiliyor. @Abdullah Hacıgül kardeşim de sağolsun kampanya ayarlıyor ama satıcılar bizi üzüyor. sağolun

28/11/2025 tarihinde Abdullah Hacıgülün instagramda paylaşmış olduğu 34.299 TLlik hazır sistemi satın aldım. Ürün dağıtımdayken Game Garaj tarafından satış iptal edildi. Faturası bile olan ürün bilgim ve isteğim dışında geri çekildi. Tüm çabalarıma rağmen ne hepsiburada ne de game garaj yardımıcı olmadı. ürünün fiyatı 41 bin küsür olduğu için de tekrar alamadım. bunların satıcılığına ve şeffaflığı bu kadar işte. başlarından savdı hepsi. para bile iade edildi. yardımcı olmuyorlar. bilseydim ürünü kargo şubesine geldiği gibi kendim alırdım. kargo şirketi kayıtlarında satıcı tarafından geri çekildiği için veremedi. mağduriyeti de hiç biri karşılamadı
Gerçekten çok üzücü ve rezil bir durum. gamegaraj gibi bir firmaya yakışmayan bir davranış olmuş. senin gibi mağdur edilen başka arkadaşlar var mıdır bilmiyorum ama, mağduriyetini bizimle paylaşman hem onlar için hem de bizim için çok iyi oldu. Umarız @Abdullah Hacıgül bu duruma sesiz kalmaz

Art niyetli düşünmek istemiyorum.

Kargoda hasar aldı yada kargolarda bir karışıklık oldu geri çekmek zorunda kaldılar. Hepsiburada arada olduğu için aksiyon alıp düzeltemediler.

Firmaların 6-7k için kendi imajını zedelemesi geri zekalılıktan başka bir şey değilmiş gibi geliyor bana. Bunların kat kat fazlasını firmalar beş para etmez yayıncılara hibe ediyor. Yayıncıların reklamı da bir yere kadar. En önemlisi son kullanıcı deneyimi.

Umarım sizden tekrar ödemeyi bir şekilde aynı fiyattan alıp kargonuzu teslim ederler.

Art niyetli düşünmek istemiyorum.

Kargoda hasar aldı yada kargolarda bir karışıklık oldu geri çekmek zorunda kaldılar. Hepsiburada arada olduğu için aksiyon alıp düzeltemediler.

Firmaların 6-7k için kendi imajını zedelemesi geri zekalılıktan başka bir şey değilmiş gibi geliyor bana. Bunların kat kat fazlasını firmalar beş para etmez yayıncılara hibe ediyor. Yayıncıların reklamı da bir yere kadar. En önemlisi son kullanıcı deneyimi.

Umarım sizden tekrar ödemeyi bir şekilde aynı fiyattan alıp kargonuzu teslim ederler.
ben de art niyet düşünmüyordum ancak tavırları çok baştan savma. gerçek nedeni söyleseler bekleyin deseler tamam dicem zaten. bekleriz sorun değil. ama 2 günde bitti mevzu. para iadesi de gelince ümidim kalmadı artık. 10 taksitle almıştım bir de. hepsiburada kupon demişti arada farkı biz karşılarız demişti o rahatlatmıştı biraz ama o da bugün yok öyle bir şey demeye başladı.

@Abdullah Hacıgül abim yardımcı olur umarım sorununuz çözülür bir sıkıntısı yoksa kargonun kargodan ürünü geri çekmek büyük ayıp ve değişim talebiniz bile sorulmadan iade yapılması hepsiburada aracı olduğu için olduğunu düşünüyorum.

28/11/2025 tarihinde Abdullah Hacıgülün instagramda paylaşmış olduğu 34.299 TLlik hazır sistemi satın aldım. Ürün dağıtımdayken Game Garaj tarafından satış iptal edildi. Faturası bile olan ürün bilgim ve isteğim dışında geri çekildi. Tüm çabalarıma rağmen ne hepsiburada ne de game garaj yardımıcı olmadı. ürünün fiyatı 41 bin küsür olduğu için de tekrar alamadım. bunların satıcılığına ve şeffaflığı bu kadar işte. başlarından savdı hepsi. para bile iade edildi. yardımcı olmuyorlar. bilseydim ürünü kargo şubesine geldiği gibi kendim alırdım. kargo şirketi kayıtlarında satıcı tarafından geri çekildiği için veremedi. mağduriyeti de hiç biri karşılamadı
Merhaba,
Ekibimiz telefon aracılığı ile sizlere ulaşmak istemekte falan ulaşamamakta. Bizlere ulaşmanız dahilinde ekibimiz sizlere yardımcı olmak istemektedir. 0850 228 54 24 telefon numarasından bizleri arayarak Bulut Bey ile görüşme gerçekleştirebilirsiniz. Yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

Merhaba,
Ekibimiz telefon aracılığı ile sizlere ulaşmak istemekte falan ulaşamamakta. Bizlere ulaşmanız dahilinde ekibimiz sizlere yardımcı olmak istemektedir. 0850 228 54 24 telefon numarasından bizleri arayarak Bulut Bey ile görüşme gerçekleştirebilirsiniz. Yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.
Güzel bir adım, umarım bu ilgi ve alakayı aktif bir şekilde gösterirsiniz, bu sizin firmanıza artı olarak döner, insanlara güven verir.

Merhaba,
Güzel bir adım fakat toplum duyduktan sonra olan gecikmiş bir adım. Böyle bir olaydan sonra game garaj'a şüpheli yaklaşım olacaktır illa ki.

telefonuma gelen herhangi bir bildirim yok. hepsiburadadan onay istendiğini söyledi game garaj çalışanı biz aradığımızda. hepsiburada ile de iletişime geçtiğimizde durmadan operasyon birimine ulaşılacaktır deniyor. kimin hatası varsa düzeltsin de geldiğini görelim kargodan.

Kargoya verilmiş ve faturası kesilmiş bir mal, hukuken senindir. Ucuza gitti veya zam geldi diyerek dağıtımdaki malı geri çektirmek, müşteriyi enayi yerine koymaktır resmen. İki firma da topu birbirine atarak seni yıldırmaya çalışıyor. Klasik bezdirme taktiği.

Müşteri hizmetleriyle çene yormayı bırak, oradan sana ekmek çıkmaz. Elindeki fatura ve kargo iptal görüntüleriyle doğrudan Tüketici Hakem Heyeti'ne git. Para iadesi değil, malın teslimini istiyorum diye başvur. Paşa paşa o sistemi o fiyattan vermek zorundalar, sadece süreç biraz zaman alır.

@Game Garaj telefon iletişimi ile bu işin çözülemeyeceğini çok iyi biliyorlar ve durumu öteleyerek zaman kazanmaya çalıştıkları da aşikar. Aynı şekilde hepsiburada da. ender rastlanan bir durum. tek çare tüketici hakem heyeti. başka türlü çözüm bulunamaz sanırım.

Arkadaşlar desteğiniz için teşekkürler. Hepsiburadanın kupon tanımlamasıyla tekrar sipariş edebildik. Burda kazanan gamegaraj oldu. Hepsiburada yine müşterisini korudu. Ürün elime gelince konuyu kapatıcam. Bu kazığı da unutmam. Game garajdan bu ürün dışında bir şey almam. Sana da teşekkürler @Abdullah Hacıgül çok ilgilendin(?)

Ekler

• 1000075765.webp
    1000075765.webp
    158.7 KB · Hit: 50
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,152
Üyeler