75-80k bütçem var masaüstü pc önerisi

lortarda

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
245
Soru başlıktaki gibi 75-80k bütçem var. Genellikle fps oyunları oynuyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum dostlar.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir bak eğer bütçe yükseltebiliyorsan anakartı b850 ile değiştirebilirsin

attığım sistem fiyat olarakta performans olarakta görünüş olarakta fazlasıyla iyi bir bak istersen

B

Bütçeyi zorlarım. Sizce işlemciyi R7 9800xd mi yapmak mantıklı yoksa anakartı b850 mi

bi de 500 lira farkla 2x16 cl30 6000mhz patriota gecilmeli bence.

anakartı yükselt ağır render için değilde oyun için alıyıorsan eğer 7800x3d daha iyi bir işlemci
Anladım. Önerebiliceğiniz başka sistemler var mı? Karşılaştırma yapmak istiyorum. Bide 16Gb ekran kartı olan modeller düşünüyordum var mı önerebiliceğiniz?

bi de 500 lira farkla 2x16 cl30 6000mhz patriota gecilmeli bence.
kesinlikle yapılmaması lazım viper venom çok sıkıntılı bir ram 6000 mhzde kullanınca çökme hatta hiç açılmama giibi sorunlar yaratıyor

Anladım. Önerebiliceğiniz başka sistemler var mı? Karşılaştırma yapmak istiyorum. Bide 16Gb ekran kartı olan modeller düşünüyordum var mı önerebiliceğiniz?
hangi türde ve ne çözünürlükte oyunlar oynayacağınızı sorabilir miyim acaba

kesinlikle yapılmaması lazım viper venom çok sıkıntılı bir ram 6000 mhzde kullanınca çökme hatta hiç açılmama giibi sorunlar yaratıyor

hangi türde ve ne çözünürlükte oyunlar oynayacağınızı sorabilir miyim acaba
380hz monitörüm var fps oyunlarında yüksek ayarlarda oynamak istiyorum açıkcası hocam.

Geri