Sadece kasasadece kasa için mi bu bütçe yoksa tüm parçalar mı
sadece oyun için mi kullanılacakSadece kasa
Sadece kasa
Aynen oyun olacak, görüntü olarak estetik durmasıda benim için önemli hocam.sadece oyun için mi kullanılacak
Bütçeyi zorlarım. Sizce işlemciyi R7 9800xd mi yapmak mantıklı yoksa anakartı b850 mi![]()
Sinerji Koios MSI GeForce RTX5070 Ventus 2X OC 12GB Ryzen 7 7800X3D 32GB DDR5 1TB NVMe M.2 SSD OEM PAKET
Sinerji Koios MSI GeForce RTX5070 Ventus 2X OC 12GB Ryzen 7 7800X3D 32GB DDR5 1TB NVMe M.2 SSD OEM PAKET fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bir bak eğer bütçe yükseltebiliyorsan anakartı b850 ile değiştirebilirsin
anakartı yükselt ağır render için değilde oyun için alıyıorsan eğer 7800x3d daha iyi bir işlemciB
Bütçeyi zorlarım. Sizce işlemciyi R7 9800xd mi yapmak mantıklı yoksa anakartı b850 mi
bi de 500 lira farkla 2x16 cl30 6000mhz patriota gecilmeli bence.![]()
Sinerji Koios MSI GeForce RTX5070 Ventus 2X OC 12GB Ryzen 7 7800X3D 32GB DDR5 1TB NVMe M.2 SSD OEM PAKET
Sinerji Koios MSI GeForce RTX5070 Ventus 2X OC 12GB Ryzen 7 7800X3D 32GB DDR5 1TB NVMe M.2 SSD OEM PAKET fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
bir bak eğer bütçe yükseltebiliyorsan anakartı b850 ile değiştirebilirsin
Anladım. Önerebiliceğiniz başka sistemler var mı? Karşılaştırma yapmak istiyorum. Bide 16Gb ekran kartı olan modeller düşünüyordum var mı önerebiliceğiniz?anakartı yükselt ağır render için değilde oyun için alıyıorsan eğer 7800x3d daha iyi bir işlemci
kesinlikle yapılmaması lazım viper venom çok sıkıntılı bir ram 6000 mhzde kullanınca çökme hatta hiç açılmama giibi sorunlar yaratıyorbi de 500 lira farkla 2x16 cl30 6000mhz patriota gecilmeli bence.
hangi türde ve ne çözünürlükte oyunlar oynayacağınızı sorabilir miyim acabaAnladım. Önerebiliceğiniz başka sistemler var mı? Karşılaştırma yapmak istiyorum. Bide 16Gb ekran kartı olan modeller düşünüyordum var mı önerebiliceğiniz?
380hz monitörüm var fps oyunlarında yüksek ayarlarda oynamak istiyorum açıkcası hocam.kesinlikle yapılmaması lazım viper venom çok sıkıntılı bir ram 6000 mhzde kullanınca çökme hatta hiç açılmama giibi sorunlar yaratıyor
hangi türde ve ne çözünürlükte oyunlar oynayacağınızı sorabilir miyim acaba