federalper
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,326
Valla outemu dan medet ummayınoutemu dan bahsediyorum
Valla outemu dan medet ummayınoutemu dan bahsediyorum
aynısı cherry mx redde başıma geldiOutemu 2 switch kullandım biri red biri mavi switch ikisinde de 1 sene sonunda double click sorunu oldu.
%75 olmasıBunun yerine neden tercih edilsin? Biri cevaplayabilir mi? Nesi sıcak fırsat acaba bu klavyenin?
Aula Win68 He Manyetik Klavye Rapid Trigger Graywood Swtich 8000Hz RGB TKL Hot Swap Oyuncu Klavyesi Siyah : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
Aula Win68 He Manyetik Klavye Rapid Trigger Graywood Swtich 8000Hz RGB TKL Hot Swap Oyuncu Klavyesi Siyah : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
ihtiyacına göre al w60 la yapamam ben mesela illa yön tuşları del fn tuşları lazımAlan yok mu ya w60 alıcam ya bunu
Hocam bi video ekleseydiniz sesiyle ilgili çok iyi olurdu yaÜrün geldi ilk yorumuma ekledim.
YouTube a bi video atıyorum orda var bakabilirsin buraya video yükleyemiyorum sadece fotoğraf oluyor. Pardon sesi kendi sitesinde de varmış bu aradaHocam bi video ekleseydiniz sesiyle ilgili çok iyi olurdu ya
Birebir aynı ses mi peki yanıltma olmasınYouTube a bi video atıyorum orda var bakabilirsin buraya video yükleyemiyorum sadece fotoğraf oluyor. Pardon sesi kendi sitesinde de varmış bu arada
yok hayır aynısı hatta benim çektiğim videoda farklı çıkıyor orijinali sitesindeki sesi güvenebilirsinBirebir aynı ses mi peki yanıltma olmasın