🔥İndirim (YENİ) Ulugames Howl 75 Manyetik Switch Klavye 2299TL

Yeni bir ürün outemu switch var nasıl oluur bilmiyoum ama keycapleri olsun malzeme kalitesi olsun türkçe yazılımı olsun bayağı bi özelliği var. Ben siyah olanını sipariş ettim 17 Aralıkta kargoya verilir gibisinden bi yazı gördüm ertelenmezse umarım hem ön siparişte olduğu için ekstra 500tl indirim var aynı klasmanda farklı markalara bakınca arada 1-1.5 fiyat farkı var klavyem var ama deneyeceğim denemek isteyen arkadaşlar olursa diye yeni yıl zamları da gelmeden bakabilirsiniz. RGB söylemedim zaten var bakabilirsiniz ilk 50 siparişe de özel hediyeleri varmış muhtemelen ilk 50deyim gelince gösteririm hediyeyi forumda.
Bu fiyata %60 zor bulunurken türkçe yazılımlı gradient keycapli zifiri siyah 75 olması benim gibi fn siz kullanamayanlara özel güzel bi tercih gibi duruyor. Switch kalitesi sorun ama gelince bakarız ona da

Ulugames Howl 75 Manyetik

Howl 75 Manyetik Switch Klavye

• Türkçe Yazılım
  • 8000Hz Polling Rate / 128K Scan Rate
  • 0,005mm Hassasiyet
  • Side print PBT keycapler ve güney yönde konumlandırılmış RGB ledler
  • White Jade Manyetik 100 Milyon Ömürlü Switchler
  • Hot Swap / Aynı anda farklı manyetik switch kullanımını destekler
  • Özel fiberglass konumlandırma plakası
  • İngilizce Q Layout / %75 Boyutta
hediye büyük ihtimal sleeve falandır

bence alınır, manyetik klavye alacak arkadaşların kablosuz bakması biraz çelişki, manyetik klavye oyun için alınır, kablosuzda kabloluya göre gecikme yaşatır, bu sebeple kablosuz çok yapmıyorlar. W75 e 4k verene kadar bunu almak mantıklı, adamlar aylardır plastik klavyeyi 4-5k ya iteliyor, millette alıyor ellagam,

MELIXIR kodu ile 60 tl indirim yapıyor haberiniz olsun

e bu beast r75 pro'nun kablolusuuuuu :DDDDDDDDD

Bu manyetik klavyenin olayı nedir? Diğer klavyelere kıyasla farkı ne ki son zamanlarda çok fazla görmeye başladım.
basış hızı ile ilgili farklılıklar var galiba mesela 0.1mm ayar yaparsan en ufak basışında senin tuşun sonuna kadar basmanı beklemeden komutu verip daha hızlı tepki vermeni sağlıyor.

Klavyenin üstüne harf koymama olayı beni deli ediyor ya klavye dediğin harfli falan olur en kaliteli klavye bu olsa bile ben bu klavyeyi almazdım açıkçası

Var canım
Klavyenin üstüne harf koymama olayı beni deli ediyor ya klavye dediğin harfli falan olur en kaliteli klavye bu olsa bile ben bu klavyeyi almazdım açıkçası
tuşu sadece güney kısımda ben böyle seviyorum mesela üstten bakınca simsiyah be sade duruyor

Ben klasik bir adamım tuşlarımın üstünde harf isterim
Ürün resmini kötü çekmişler. Alttaki resimde güzel duruyor bence.
Ekran görüntüsü 2025-12-03 173047.webp

Beast 75 in kablolusu gerçekten bu arada alibabaya bakmıştım bi ara üretim fiyatı 900tl flndı bunun ben beast 75 duşünüyorum bakalım o da 1300tl flndı alibabada tabi vergisi,kargosu fln varda bilgi verim dedim yani abdullah abi de donanım arsivi die marka basıp satabilir (Keşke yapsa!)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,459
Üyeler
185,733
Son üye
yasinaww
Geri