FC 26 kasma sorunuuu

AMD ekran kartım var herhangi bir çözüm bulabilen var mı

Sırf bu konuya cvp yazmak için üye oldum aylarca bu sorunla ugaştım benim sorunum fps düşüşlerinin yanı sıra bir anda bırak oyunu tamammen pc donuyor ve sadece pc ye reset atarak çözebiliyordum şimdi söyleyeceğim adımları uygulayarak sorunu tamamen çözdüm sorunumuz telli saç ve motion blur her ne kadar oyun içinden kapatsanızda oyun esnasında veya oyunu kapatıp açtıgımizda tekrar açılıyor ek olarak ben diger kalan bütün ayarları yüksekte kullanıyorum neyse çözüm şu

Ayarlar klasörüne git
%Localappdata%\EA SPORTS FC 26\settings
overrideAutodetect.lua dosyasını bul.
overrideAutodetect.lua dosyasını düzenle Notepad ile aç ve şu satırları ekle/değiştir:
StrandBasedHair = 0 MotionBlur = 0
Kaydet çık ve degistirdigin overrideAutodetect.lua dosyasina sağ tıkla özellikler de salt okunur olarak işaretle uygula ve çık
Bu şekilde benim donma fps düşüşü vs bütün sorunlarım halloldu ama yine oyuna girerken ayarları kontrol edip telli saç motion blur açılmışmı diye kontrol etmen gerek fc guncelleme vs geldigi zaman degistirdigimiz dosyadaki satırları tekrar eski haline dönderiyor ve donmaya fps düşüşüne sebep olan şey kesin olarak bu son olarak masaüstüne değiştirmmdigimiz fc settings klasörünün masaüstüne bir kısayolunu ekle ve oyuna girmeden önce degistirdigimiz satırların tekrar fc tarafından degistirilip degistirilmedigine dikkat et bunu oyun içinden de yapabilirsin fakst aç kapat daha uzun sürecektir aynı zamanda salt okunur olarak işaretlediğimiz overrideAutodetect.lua dosyasınıda ara ara özellikler diyerek hala salt okunur seçimimi kontrol et çünkü fc bu dosyasını kendi kafasına göre guncelleme vs olduğunda degistiriyor ben bu şekilde çözdüm umarım sizde çözersiniz keyifli oyunlar
merhaba fc 26 oyununu erken erişim olarak satın aldım 15-20 maç oynadıktan sonra kamera ayarına gireyim dedim ve hiçbirşey ellemeden geri çıktım sonrasında oyunum aşırı derece de kasmaya başladı ekran kartım 4060ti 16 gb yetersiz bir pcim de yok ayarları düşüğe aldım yine olmadı bir sürü video izledim oyunu silip yükledim ama bir çaresini bulamadım fifadan anlayan varsa yardımcı olursa çok sevinirim teşekkürler iyi forumlar

16 dan beri fifa oynarım hep bi sorun . 3050ti ekran kartım var abi böyle bi kasma yok. 24 den 26 ya geçtim hangi ayarları yaptıysam düzelmedi . Sorunlar çok saçma maça giriyorum ilk yarıyı oynuyorum ikinci yarıya geçmeden menüde kasmaya başlıyor düzelmiyor altf4. Geçenlerde oyun içinde joystick gecikmesi oldu oyunu 60 hz ye çekince düzeliyor saçma sapan bir şekilde. Düşük ayara aldım bugün yine ikinci yarıya geçtim kasmaya başladı kapattım sinirden oyunu . Sildim yükledim yine aynı

Geri