Abdullah Abinin paylaştığı sistemi aldım

valla her ay değil her gün farklı fiyatlar gördüğümüz şu günlerde bu kadar taksitle alınabilmesi harika beğenmediğiniz donanımlar olursa da satıp değiştirir beğendiğinizi koyarsınız 5070 ve 5060ti li sistemler güzeldi adam bir de forum için 2k daha çek tanımlatmış mis valla.

Valla o konuda herkesin tutumu farklı olabilir ama ben fiyatlar düzelene kadar DDR5 herhangi bir ürün almama kararı verdim. 20K ya RAM almak normalleşmemeli.
Tutum farklı olabilir ama akılcıl olmak zorundadır abuk sabuk fikirlere saygı göstermek beklenemez ramlere 20K verme bedavaya al yine o sistemi 40K'ya alamazsın anlamsız yorumlara gerek yok

Ya 5060 lıyı aldım da iyi mi oldu hic bi yardımcı olucak fikir bulamadım

S.a, Abdullah abinin paylaştığı sistemi 10 taksite 56000'e aldım. Sizce doğru bir karar mı? alınır mıydı?

Taksit avantajı olarak ve ram olarak mantıklı belli özelleştirmelerle bu sistemi alırdım mesela ben gaming gecesine düşerse kaçmaz gibi hatta sırf 32gb ram var diye çirkin tipli bir şey almak bana cazip gelmiyor gerek yok bence akvaryum kasa 2 tane m2 ssd 3 taksit avantajı indirimde olursa fp bir sogutucu ve okuma yazması iyi olan bir m2 ssd yükseltmesiyle cillop sonucta ram krizi sonsuza kadar sürmeyecek hayırlı olsun şimdiden

Ya 5060 lıyı aldım da iyi mi oldu hic bi yardımcı olucak fikir bulamadım
için rahat olsun soracak bir şey yok "gerçek indirimli" gerçek bir FP ürün aldın. Keyfini çıkar

Tutum farklı olabilir ama akılcıl olmak zorundadır abuk sabuk fikirlere saygı göstermek beklenemez ramlere 20K verme bedavaya al yine o sistemi 40K'ya alamazsın anlamsız yorumlara gerek yok
Başka sistemle falan da kıyaslamayım direkt sen yaptın ya abi 2 hafta önce o fiyata hem de 32GB RAM dahil olarak 😀

Anlıyorum şuan çip krizi var kasım indirimleri bitti falan ama yine de anlamsız bir yorum yaptığımı düşünmüyorum, bu sistemlerin tekrar o fiyat aralığına düşmesi çip krizinin bitmesine bakar. Acil ihtiyacı olan alıyor zaten ilk yorumum dahil hiçbir yerde sisteme kötü vs demedim.

Başka sistemle falan da kıyaslamayım direkt sen yaptın ya abi 2 hafta önce o fiyata hem de 32GB RAM dahil olarak 😀

Anlıyorum şuan çip krizi var kasım indirimleri bitti falan ama yine de anlamsız bir yorum yaptığımı düşünmüyorum, bu sistemlerin tekrar o fiyat aralığına düşmesi çip krizinin bitmesine bakar. Acil ihtiyacı olan alıyor zaten ilk yorumum dahil hiçbir yerde sisteme kötü vs demedim.
Onu da ben yaparım ama o zaman da yaparken herkese ders vermek için yaptım onu referans alman aşırı anlamsız hem de fazlasıyla kaldı ki yine bu sistem o sistemden daha üstün.

Ben hem hikayeki hemde fps oyunları oynayacağım için bunu düşünüyorum ama başka insanlarında yorumlaması lazım https://www.akakce.com/monitor/en-u...ot-ips-300-hz-oyuncu-u-fiyati,1084049361.html
bu monitörü doğrudan test etmiş ve kanalımda incelemiş birisi olarak gerçekten beğendiğim bir monitör olduğunu söyleyebilirim. Herhangi bir ölü pikselle vs karşılaşmadım. adaptör kalabalığı yok. renkler capcanlı 300hz cidden akıyo. 24,5 inch ve 2k olması da gerçekten görüntüyü daha da keskinleştiriyor. Malzeme kalitesini çok beğenmedim. Pivot özelliği yok ama monitör kolu alırsan onunla gayet güzel kullanırsın. 10 üzernden 9luk monitördür diyebilirim.

bu monitörü doğrudan test etmiş ve kanalımda incelemiş birisi olarak gerçekten beğendiğim bir monitör olduğunu söyleyebilirim. Herhangi bir ölü pikselle vs karşılaşmadım. adaptör kalabalığı yok. renkler capcanlı 300hz cidden akıyo. 24,5 inch ve 2k olması da gerçekten görüntüyü daha da keskinleştiriyor. Malzeme kalitesini çok beğenmedim. Pivot özelliği yok ama monitör kolu alırsan onunla gayet güzel kullanırsın. 10 üzernden 9luk monitördür diyebilirim.
Teşekkürler hocam muhtemelen bunu alacağım❤️

bende 59binden alabildim bu sistemle uyumlu güzel bir monitör önerisi olan var mı?
dostum maks. 8-9 bin 2k monitör bulursan bana da haber ver
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende 5060ti lisini aldım, hepsiburadada açıklamalar kısmında markaları yazıyor ben 64 65 leri göremedşm fşyatda ama yine uygundu evet
bu sisteme hangi model monitörü kullanmayı düşünüyorsun ?

5070 ve 5060ti ekran kartlarının markalarını yazabilecek var mı ürünler bittiğinden sayfa açılmıyo karşılaştırmak için bakıcaktım

Geri