🔥İndirim MSI 31.5 MPG 322URX QD-OLED, 240HZ 50.609₺

Bence dene %125 ölçek ile %100 baya küçük oluyor 32"de ondan bozmuş olabilirsin gözleri. Bu oledde mat bir kaplama var arkası beyaz ekranda sanki ekran tozluymuş gibi gösteriyor oyun oynarken ve film izlerken bir etkisi olmuyor da normal internette gezerken vs biraz bulanıklaştırıyor yazıları zaten dediğim gibi oledi yalnızca oyun oynarken açıyorum amazon depodan baya ucuza almıştım şimdi fiyatı uçtu gitti şikayetim yok pek.
tamam sağol deneyeceğim. bir de senin aldığın monitor woled mi paneli eski tip oled değil mi yeni tip mi

Ekran kartımdan pahalı monitör :D alamam ya yanarsa

Bende 4k 32" oled g81sf var yanında da günlük işler için 32" 2k va panel LG 32GK650F var 6 yıllık. Günlük işler ve webde gezerken oled beni daha çok rahatsız ediyor açık.ası mat kaplaması yüzünden. Görüntü ayarlarından ölçeği %125 yapmayı denedin mi daha iyi oluyor?
g81sf vardı iade ettim kaplama yüzünden kumlanma çok oluyor özellikle beyaz arkaplanda çok rahatsız ediciydi
dp 1.4 olduğundan dsc ile 4k 240 modunda bazı oyunlarda sıkıntı yapıyor tam ekrana geçmiyordu
uyku modundan veya afk iken ekran 2 dakika sonra kapamaya ayarladım monitor asla açılmıyordu resetleme gerekiyordu
1-2 daha hatırlamadığım sıkıntı vardı

özellikle kaplama yüzünden ve dp 1.4 olduğu için iade ettim

g81sf vardı iade ettim kaplama yüzünden kumlanma çok oluyor özellikle beyaz arkaplanda çok rahatsız ediciydi
dp 1.4 olduğundan dsc ile 4k 240 modunda bazı oyunlarda sıkıntı yapıyor tam ekrana geçmiyordu
uyku modundan veya afk iken ekran 2 dakika sonra kapamaya ayarladım monitor asla açılmıyordu resetleme gerekiyordu
1-2 daha hatırlamadığım sıkıntı vardı

özellikle kaplama yüzünden ve dp 1.4 olduğu için iade ettim
Neden hdmi kullanmadın ki içinden mis gibi hdmi 2.1 destekli kablo çıkıyor ben aldığımdan beri hdmi kabloyla kullanıyorum sorunsuz olarak. Kumlanma olayında tamamen haklısın keşke aynı fiyata mat kaplama olmayan ekran olsaydı ben de onu alırdım herhalde ama mat kaplama olmayan ekranların da yansıma gibi sorunları var. Oyun dışında kullanmıyorum o yüzden pek etkilemiyor beni mat ekran.

Neden hdmi kullanmadın ki içinden mis gibi hdmi 2.1 destekli kablo çıkıyor ben aldığımdan beri hdmi kabloyla kullanıyorum sorunsuz olarak. Kumlanma olayında tamamen haklısın keşke aynı fiyata mat kaplama olmayan ekran olsaydı ben de onu alırdım herhalde ama mat kaplama olmayan ekranların da yansıma gibi sorunları var. Oyun dışında kullanmıyorum o yüzden pek etkilemiyor beni mat ekran.
hdmi 2.1 de aynı bir şey değişmiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,195,927
Üyeler
189,941
Son üye
Kraft3
Geri