🔥🔥🔥Öğrenci olmadan Free Gemini Pro

Bir ara forumda 1 yillik, ogrenciler icin gemini pro uyeligi vardı onu yaptim ve uzerinden birjac ay gecmesine ragmen hala kullanabiliyorum. Gecici edu maili, vpn, gmail açma ile yapiyorduk amerika ogrencisi olarak alabiliyorduk 😃😃

Teklifin bugün son günü. Şu linkteki yöntem ile öğrenci doğrulaması olmadan 5 dakikada alınabiliyormuş.
edit. link patlamış

Son düzenleme:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konuyu silmisler sanırım.
Bende bu yöntemle almıştım ama forumda paylaşmak yasak rehber yapmıştım tek tek aşamalı ama sildiler moderatörler anında.

Bende bu yöntemle almıştım ama forumda paylaşmak yasak rehber yapmıştım tek tek aşamalı ama sildiler moderatörler anında.
Evet bir site aracılığıyla çok kolay biçimde yapılabiliyor. Silinmeden önceden paylaşan arkadaşa teşekkürler. :)

Sanırım devam ediyor öğrencilik ama doğrulama sistemini değiştirmiş Google arada bot algılaması ile hesaplar kapanıyor talep açarsanız açılıyor.

Şimdi hesap kurunca fark edersiniz ki otomatik onaylıyor numarayı ve bir numaraya sınırsız hesap açmıyor eskisi gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha bakamadım

Bunun dışında başka bir yöntem varmı bilemiyorum varsa buradan paylaşında insanlar nasiplensin

Geri