Forumdaki aktifliğin az olması

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

trendyol

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
16
Forumda eskisi kadar bilgili ve aktif insanlar yok.Baktığımda çoğu Abdullah Yusuf Hacıgül ile tartışmaya girip banlanmış.Misal bir soru sorduğumda teknik bilgisi olan kişiler baya azaldı son 2 ayda.Banlananlar da banı açılınca artık devam etmiyor foruma.Forum da 1 yıldır misafir olarak geziyordum bu yıl da hesap açtım.Artık forum zevk vermemeye başladı

IMG_8100.webp

Açılan konu kasım ayına ait, ben 2 gün önce cevapladım 6 ay önceki konuya cevap yazmışım güya, bence insanlar bu gibi saçma uyarılardan ötürüde bırakıyor

Forumda eskisi kadar bilgili ve aktif insanlar yok.Baktığımda çoğu Abdullah Yusuf Hacıgül ile tartışmaya girip banlanmış.Misal bir soru sorduğumda teknik bilgisi olan kişiler baya azaldı son 2 ayda.Banlananlar da banı açılınca artık devam etmiyor foruma.Forum da 1 yıldır misafir olarak geziyordum bu yıl da hesap açtım.Artık forum zevk vermemeye başladı
Bir tık infaz yaşandı sevdiğim çoğu insan yok oldu forumdan süresiz banlandı sebebi bu. Bu yüzden de diğer insanlar da benim gibi sevdiği insanlar yok olduğu için onlarda forumu ya bıraktı ya da aktifliği azaltılar.

Bir tık infaz yaşandı sevdiğim çoğu insan yok oldu forumdan süresiz banlandı sebebi bu. Bu yüzden de diğer insanlar da benim gibi sevdiği insanlar yok olduğu için onlarda forumu ya bıraktı ya da aktifliği azaltılar.
KATILIYORUM

Özeti direkt. Katılıyorum. Bunu yazmak bile riskli geliyor ama olsun.

Haklısın.
1765305626728.webp

Forumu boykot ediyoruz

Bir tık gereğinden fazla infaz yaşandı sevdiğim çoğu insan yok oldu forumdan süresiz banlandı sebebi bu. Bu yüzden de diğer insanlar da benim gibi sevdiği insanlar yok olduğu için onlarda forumu ya bıraktı ya da bu aşağılık rejime karşı çıkıp aktifliklerini azalttı.Bunu yapan donanımarsivi moderatörlerine ise en kısa sürede hadlerini bildireceğime ant içerim!!!
+1

• Hahaha
Reaksiyonlar: Che_
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri