Amazon fiyat farkı iadesi devam ediyor mu?

Vemoxis

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
360
Birkac yil once amazondan aldigim urun sonradan indirime girdigi icin aradaki fiyat farkini hediye ceki olarak geri vermislerdi diye hatirliyorum. Boyle bir uygulama su anda da devam ediyor mu bilgisi olan var mi?

Bir tik pahali bir urun alacagim ancak aralik oyunda oldugumuz icin yakin zamanda yil sonu indirimleri adi altinda indirime girebilir diye dusunuyorum bu urun. Beklesem mi alsam mi bilemedim. Eger bu fark odemesi devam ediyorsa alacagim, devam etmiyorsa bekleyecegim mecburen belki indirime girer diye.

Kampanya donemlerinde fırsat etiketli aldığın ürün, yine aynı kampanya döneminde fırsat etiketi altında tekrardan fiyatı düşer ise hediye çeki olarak veriyolar aradaki farkı. Kampanya donemleri dışında herhangi bir fiyat farkı iadesi yapmiyorlar.

Kampanya donemlerinde fırsat etiketli aldığın ürün, yine aynı kampanya döneminde fırsat etiketi altında tekrardan fiyatı düşer ise hediye çeki olarak veriyolar aradaki farkı. Kampanya donemleri dışında herhangi bir fiyat farkı iadesi yapmiyorlar.
anladim hocam cok tesekkur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,490
Üyeler
189,276
Son üye
naveS3
Geri