Yardım EPİC GAMES YÜKLEDİĞİM OYUN AÇILMIYOR BU HATAYI ALIYORUM YARDIM

Reaksiyon skoru
73
Epic games üzerinden god of war ragnarök almıştım daha önceden oynuyordum yarısına kadar gelmiştim fakat sonradan sistemimi satıp yeni sistem topladım. Şimdi bu sisteme yükledim ama sürekli hata alıyorum başlamıyor oyun bir türlü. Epic games i sildim yükledim, oyunu sildim yükledim fakat düzelmedi bir türlü yardım edebilecek var mı ?

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-12-11 135851.webp
    Ekran görüntüsü 2025-12-11 135851.webp
    28.3 KB · Hit: 83
Epic games üzerinden god of war ragnarök almıştım daha önceden oynuyordum yarısına kadar gelmiştim fakat sonradan sistemimi satıp yeni sistem topladım. Şimdi bu sisteme yükledim ama sürekli hata alıyorum başlamıyor oyun bir türlü. Epic games i sildim yükledim, oyunu sildim yükledim fakat düzelmedi bir türlü yardım edebilecek var mı ?
Epicten tekrar dosya doğrulaması deneyebilir misin? Sorunun ondan olduğunu da pek zannetmem ama sen yine de tekrar doğrula.

Epicten tekrar dosya doğrulaması deneyebilir misin? Sorunun ondan olduğunu da pek zannetmem ama sen yine de tekrar doğrula.
Hemen deneyip dönüş yapacağım fakat böyle de düzelmezse ilk defa windows 11 kullanıyorum bundan kaynaklı olabilir mi yada format atsam düzelme şansı var mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Doğruladım fakat yine çalışmadı...

Hemen deneyip dönüş yapacağım fakat böyle de düzelmezse ilk defa windows 11 kullanıyorum bundan kaynaklı olabilir mi yada format atsam düzelme şansı var mı ?

Doğruladım fakat yine çalışmadı...
Hata kodu nedir hocam ? Belki Secure Boot istiyordur.

Hata kodu nedir hocam ? Belki Secure Boot istiyordur.
Hata kodu vermiyor hocam sadece attığım ss ve başka oyunlarda yükledim denemek için playstation oyunları açılmıyor sadece diğer oyunlar açılıyor. Last of us 2 remastered da açılmıyor mesela oyunu başlat deyince cmd geliyor ekrana baya bir yazı çıkıyor hemen kapanıyor sonra ama oyun açılmıyor.

Bazen oyle olabiliyor epicte ben formst atmadan duzeltemedim hocam umarim bulabilirsiniz cozumu

Bazen oyle olabiliyor epicte ben formst atmadan duzeltemedim hocam umarim bulabilirsiniz cozumu
Format atıp tekrardan windows 11 mi kurayım hocam peki lisansım 11 de çünkü. Yani demek istediğim windows 11 olmasından kaynaklı değildir dimi ?

Onu da deniyorum hemen dönüş yapacağım.

Denedim düzelmedi.
Sorun ekran kartından kaynaklı playstation oyunları genel olarak çöküyor

Sorun ekran kartından kaynaklı playstation oyunları genel olarak çöküyor
Format atınca da mı düzelmeyecek yani bir yolu vardır bence bu ekran kartını alan insanlar oynamayacak mı bu oyunları ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,389
Üyeler
186,880
Son üye
behalot
Geri