EA FC 26 Epicten Alınır Mı?

TalatPasa

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
87
herkese iyi günler ben ea fc serisini hep ea app üzerinden alıyordum ama şuan epicteki fiyatı güzel gibi. aldığımda normalden farklı birşeyle karşılaşır mıyım? teşekkürler

oyun aynı oyun farklı bir şeyle karşılaşmassın ama epic in arayüzüne yavaşlığına ve kalitesizliğine dayanamıyorum ben epic e para yatırmam 200 300 fazla verir steamden alırım ne alacaksam.

oyun aynı oyun farklı bir şeyle karşılaşmassın ama epic in arayüzüne yavaşlığına ve kalitesizliğine dayanamıyorum ben epic e para yatırmam 200 300 fazla verir steamden alırım ne alacaksam.
Kalitesizlik ne hocam. Tamam steamle karsilastirilamaz ama kotuluyecegim diye abartmayalim

O zaman almamda bir sakınca yok anladığım kadarıyla

herkese iyi günler ben ea fc serisini hep ea app üzerinden alıyordum ama şuan epicteki fiyatı güzel gibi. aldığımda normalden farklı birşeyle karşılaşır mıyım? teşekkürler
epicde alırsan oyundan yüzde 20 para iadesi alıyorsun 1000 liraya en kötü 200 para iadesi gelir

hepinize teşekkürler. satın aldım ayrıca tam bilmiyorumda alıntıla kısmında mesajları alıntıladıktan sonra buraya otomatik eklenmiyor. Nasıl ekleyeceğiz.

hepinize teşekkürler. satın aldım ayrıca tam bilmiyorumda alıntıla kısmında mesajları alıntıladıktan sonra buraya otomatik eklenmiyor. Nasıl ekleyeceğiz.
sagda altta cevap a tıklarsan otomatik alıntılar ne kadar para iadesi aldınız

25 varsa alınmaz yoksa alınabilir.

Epiğin neresi yavaş? en hızlı launcherlardan birisi şu anda, siz 6 yıl geride kaldınız sanırım.

Hocam steam den alın pc ye format attığınız da vs. bir şey olduğundan yedekten yüklemek daha kolay

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,148
Üyeler
187,628
Son üye
sametyuzer
Geri