Kalitesizlik ne hocam. Tamam steamle karsilastirilamaz ama kotuluyecegim diye abartmayalimoyun aynı oyun farklı bir şeyle karşılaşmassın ama epic in arayüzüne yavaşlığına ve kalitesizliğine dayanamıyorum ben epic e para yatırmam 200 300 fazla verir steamden alırım ne alacaksam.
epicde alırsan oyundan yüzde 20 para iadesi alıyorsun 1000 liraya en kötü 200 para iadesi gelirherkese iyi günler ben ea fc serisini hep ea app üzerinden alıyordum ama şuan epicteki fiyatı güzel gibi. aldığımda normalden farklı birşeyle karşılaşır mıyım? teşekkürler
sagda altta cevap a tıklarsan otomatik alıntılar ne kadar para iadesi aldınızhepinize teşekkürler. satın aldım ayrıca tam bilmiyorumda alıntıla kısmında mesajları alıntıladıktan sonra buraya otomatik eklenmiyor. Nasıl ekleyeceğiz.
208tl para iadesi geldisagda altta cevap a tıklarsan otomatik alıntılar ne kadar para iadesi aldınız
Epiğin neresi yavaş? en hızlı launcherlardan birisi şu anda, siz 6 yıl geride kaldınız sanırım.oyun aynı oyun farklı bir şeyle karşılaşmassın ama epic in arayüzüne yavaşlığına ve kalitesizliğine dayanamıyorum ben epic e para yatırmam 200 300 fazla verir steamden alırım ne alacaksam.
800 e gelmiş oldu size 14 gün sonra gene indirim gelirse güzel bir oyun çekersiniz 200 e208tl para iadesi geldi
epicte her oyunda yüzde 20 iade mi var?epicde alırsan oyundan yüzde 20 para iadesi alıyorsun 1000 liraya en kötü 200 para iadesi gelir
Hocam steam den alın pc ye format attığınız da vs. bir şey olduğundan yedekten yüklemek daha kolayherkese iyi günler ben ea fc serisini hep ea app üzerinden alıyordum ama şuan epicteki fiyatı güzel gibi. aldığımda normalden farklı birşeyle karşılaşır mıyım? teşekkürler