Yardım Oyun Önerisi Lazım Acilinden

hikayeli oyunlarım var ama ne indirsem neye başlasam diye emin olamıyorum indiririm de sarmaz sıkılırım diye bir tereddütteyim en son days gone ve block ops girdim ama hiç sarmadılar neredeyse online oyunlar da denedim de tek başına bir yere kadar götürüyor çevremde beraber oyun girdiğim kişi sayısı 3 ve 1 kişi sürekli oyun bozancılık yapıyor ortak oyun alıyoruz giriyoruz her şey tamam oluyor oyunu attığımızda vs bilerek alıyor hani sonra gelip birazcık oynuyor veya 1 2 gün girip daha gelmiyor sadece araba oyunlarını seviyor diğer arkadaş da bazen geliyor bazen gelmiyor beraber oyuna başlasak yarım kalıyor derken iyice bunaldım aldığım başladığım bir sürü online oyun var ve hiçbirini adam akıllı bitiremedik ilerleyemedik dont starve together olsun sons of the forest olsun dying light 2 olsun başka daha sayamadığım kadar vardır şu sıralar tek olduğum için hem oyun arayışındayım olursa da beraber oynayacak birileri lazım ama nasıl bulabilirim bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim gerçekten yani oturup böyle başından kaldırmayacak şeyler istiyorum öyle bir sarsın ki başından ayrılmayayım
GTA 5 kanka

Bende oyun arıyorum desem yeridir ya. Black Ops gibi Conflict Desert Storm gibi oyun varsa bana da önerin be. Hikayeli olsun. Görev yapmalı olsun. Zombili yaratıklı olmasın.

en iyisi hangisi sence? ya da sırlama yapsan?
bu saydığım oyunlardan mı yoksa başka da eklemeli miyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

disco elysium-baldurs gate 3 baldurs minimum 70 saat
discoya 2 defa başlayıp yarım bıraktım baldurs gate kış indirimlerine girerse almayı düşünüyorum

Bende oyun arıyorum desem yeridir ya. Black Ops gibi Conflict Desert Storm gibi oyun varsa bana da önerin be. Hikayeli olsun. Görev yapmalı olsun. Zombili yaratıklı olmasın.
çoğunun ismini duymuş olabilirsin hepsini oynamış değilim ama bakabilirsin istersen
spec ops: the line
just cause serisi
metal gear solid 5: the phantom pain
hitman oyunlarından
insurgency sandstorm
ghost recon oyunları

Son düzenleme:
Half Life Serisi (Black Mesa, 2, 2 Episode 1, 2 Episode 2)

discoya 2 defa başlayıp yarım bıraktım baldurs gate kış indirimlerine girerse almayı düşünüyorum

çoğunun ismini duymuş olabilirsin hepsini oynamış değilim ama bakabilirsin istersen
just cause serisi
hitman oyunlarından
insurgency sandstorm
ghost recon oyunları
Spider man serisini oynayabilirsin ya da nostalji gta san andres falan başla

just cause serisi
hitman oyunlarından
insurgency sandstorm
ghost recon oyunları
bu saydığın oyunlardan reis

bu saydığın oyunlardan reis
hepsi birbirinden güzel birbirinden ayrı hoş oyunlar aradığın şeye göre hepsi farklı türde güzel oyunlar
uncharted: parkur aksiyon güzel hikaye türkçe dublaj ve türkçe altyazı

gow: farklı bölgeler aksiyon güzel hikaye türkçe altyazı bence ragnarok daha güzel 2018 den

tlou 1-2: kesinlikle ama kesinlikle ikinci oyunu da oynayın birinci oyun bitince nedense bir şeyler yarımmış gibi hissettiriyor ikinciyle tamamlanıyor gibi türkçe dublaj ve altyazıya sahip hikayesi güzel sinematikleri oynanışı eğlenceli tabii ki ikinci oyun bu konuda biraz daha gelişmiş

sıralama yapamıyorum bile hepsi birbirinden güzel oyunlar ama yapacak olsam
gow
tlou
uncharted
hogwarts
derdim bu listede
haricinde ise bence
detroit
alan wake 2
cyberpunk
star wars jedi fallen order
mafia 1
dishonored
net oynayın derim

Half Life Serisi (Black Mesa, 2, 2 Episode 1, 2 Episode 2)
half life serisinden hangisini oynamıştım hatırlamıyorum ama bakarım bi

Spider man serisini oynayabilirsin ya da nostalji gta san andres falan başla
1 ve miles moralesi oynadım 2 yi daha almadım

Önceden 5 dolar civarıydı zam geldi ben bile yanlışlık olduğunu sanı gidip kontrol ettim, gameplay videolarına bir bak sana kalmış
yani fazla biraz az olsa olabilirdi

gta 5 de pek bir şey kalmadı ya

Geri