🔥İndirim 🔥63.599 TL Gameraider FLUX GR16 Core i7-14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070🔥

-MMS-

80+
Reaksiyon skoru
7

Ekler

• 1000047875.webp
    1000047875.webp
    109.5 KB · Hit: 99
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Bu markaya bu parayı bağlamak bilmiyorun
Laptoplarda bende bilmiyorum uygun fiyatlı ürünlerde şans verilebilirde orta-üst segment için bana gereksiz risk geliyor

Laptoplarda bende bilmiyorum uygun fiyatlı ürünlerde şans verilebilirde orta-üst segment için bana gereksiz risk geliyor
dediğinize katılıyorum hocam. HP omen 16 maxdan memnun musunuz peki? ne zaman ve ne kadara satın aldınız?

Sepette 2000 kupon var.
WORLD Özel 6 taksit peşin fiyatına
Bence iyi fiyat aldım bir tane
gamagaraj gibi gaming gen tr nin yaptırdığı sistem mi bu game garajın slayer cihazları gibi ?

gamagaraj gibi gaming gen tr nin yaptırdığı sistem mi bu game garajın slayer cihazları gibi ?
Evet neredeyse aynısı ikisi de tongfang kasa kullanıyor sadece isim ve fiyat farkı var diyebiliriz.Bence bu fiyata tercih edilebilir gamegaraj iade ve servis konusunda iyi bir firma.

Evet neredeyse aynısı ikisi de tongfang kasa kullanıyor sadece isim ve fiyat farkı var diyebiliriz.Bence bu fiyata tercih edilebilir gamegaraj iade ve servis konusunda iyi bir firma.
peki üreten firma msı mı yani hangi firma üretip veriyor bunlara ?

Peşin fiyatını 6 taksit hiçbir sitede sunulmuyor. Bu yüzden kaçınılmaması gereken bir ürün yıl başından sonra fena büyük zamlar kapıda.🫣

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,508
Üyeler
186,500
Son üye
saaransar
Geri