❌İndirim Bitti! Xioami pad 7 8799₺..

Arkadaşlar evde boş boş dururken canım sıkıldı uğraşayım dedim yakalarsam şayet fatura fiyatından gruptaki öğrenci arkadaşlara yardım olmaya çalışıcam
1765648544839.webp

Arkadaşlar focus peni stoklarda gören olursa buraya atsın lütfen, epey bekleyen vardır forumda. Fırsatçılar xiaominin sitesinden 2ye alıp 4e 5e satıyorlar.

N11 stokta var ama yok garip bence bu kadar süre stok eklenmemesi normal değil ya bitti ya çok az kaldı yarına saklıyorlar

Arkadaşlar evde boş boş dururken canım sıkıldı uğraşayım dedim yakalarsam şayet fatura fiyatından gruptaki öğrenci arkadaşlara yardım olmaya çalışıcam
Alıntıyı görüntüle
Hocam düşerse ve haber verirseniz sevinirim cidden o kadar uğraştım ve yetişmedi bir türlü ders çalışmak zor oluyor tablet olmadan kitapların fiyatı da belli

Dostlar ikinci el piyasasına hakim olan var mı aranızda, redmi pad pro orj kalemiyle ve kapaklı kılıfla ne kadara satılır? 1 yıl garantisi var.

Ben de fiyat botu yazdırdım antigravitye bu sayede

Tablet forumdakileri yazılımcı yapacak :kekw::kekw:

Deme gitsin 3. Revizem oldu kodu şu arkadaşa da alaydım bırakcam kına geldi
Dün ve bugün durmadan F5 çektim. 2-3 saat F5 çekmişimdir. Bugün en son her şeyi kapatacakken dedim Amazona son kez F5 çekip öyle kapatayım dedim. Tam o an stok gelmiş. Öyle aldım valla.

Dün ve bugün durmadan F5 çektim. 2-3 saat F5 çekmişimdir. Bugün en son her şeyi kapatacakken dedim Amazona son kez F5 çekip öyle kapatayım dedim. Tam o an stok gelmiş. Öyle aldım valla.
Saat kaçta aldınız

Geri