Çözüldü✓ Ekran kartım vermesi gerektiği fpsden çok daha az fps veriyor

2K da bilgisayarınızı zorlayan bir oyun açın ve bi süre oynayın. bi yandan msi afterburner tarzı uygulamalarsan kullanım yüzdesine bakın. ekran kartı stabil 98-99 ları görmüyosa bottleneck olma imkanı var. ama normalde olmaması gerekiyo çünkü 7700 rahat besliyor. eğer değerler normalse GPU-Z programını indirip açın. ordan bize ROP yazan kısmı çekip atın. normalde olması gerekeni ordan karşılaştırıp bulabilirim. eksik ROP varsa ve garantisi bitmediyse değişim hakki isteniyordu diye hatırlıyorum.

Ekler

• 1000031713.webp
    1000031713.webp
    2.1 MB · Hit: 17
nerden nereye bagliyorsunuz ya buraya üye oldugumdan beri yazilimlarimi bir oku istersen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

konuşmak için konuşuyorsun. 80 ile 110 fps arasındaki fark %40. Sıvı soğutmanın fps ile alakası da şu çok bilmiş. Sıcaklık belirli bir düzeye çıktığında parçalar mhz keser. Sen de zort diye kalırsın. Senin bence bir şey bilmene de gerek yok
tüm yazilimlarimi bir oku sonra dön bana bilmislik ne ben sana aktarayim

• Hahaha
Reaksiyonlar: Ascl
nerden nereye bagliyorsunuz ya buraya üye oldugumdan beri yazilimlarimi bir oku istersen.
okudum. abidik gubidik konuşmak yerine insanlara güzel bir üslupla kendini ifade etmen daha güzel olur. soru işareti vs koyarak havalı olmuyorsun. ayrıca 80 ile 110 fps rakamsal olarak sana uber gelmemiş olabilir ama 2k da %40 fark göz ardı edilemez.

Konusmak icin konusuyorsun, Bu arada ben konusmuyorum yazmaktayim suan.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Ascl
ROP birimlerinizde problem bulunmuyor. 5070 80 rop ile gelmekte zaten. hocamın dediği gibi score sonuçları veren test programlarını deneyin.

okudum. abidik gubidik konuşmak yerine insanlara güzel bir üslupla kendini ifade etmen daha güzel olur. soru işareti vs koyarak havalı olmuyorsun. ayrıca 80 ile 110 fps rakamsal olarak sana uber gelmemiş olabilir ama 2k da %40 fark göz ardı edilemez.
sen haklisin neden sorgulanmakta o halde burada ?

Arkadaşının değerlerine niye bakıyorsun ? Onun sistemi ve kullanım koşulları ile sizin sisteminiz bir değil, indir furmark, kartı test et, test öncesi 1440p seç, 8x msaa gibi ayarları komple aç kartı zorla, ondan sonra orda sana ortalama FPS değerini ve test sonucunda skor gösterecek. Ona göre sorun nerede belli olur
Rdr2 ki de 6600vram kullanılan şekilde ayarladım 40 FPSde bu şekilde sabit 99 98 kullanıyor

Ekler

• 1000031714.webp
    1000031714.webp
    590 KB · Hit: 20
simdi sen daha cool mu oldun bunu yazarak

Rdr2 ki de 6600vram kullanılan şekilde ayarladım 40 FPSde bu şekilde sabit 99 98 kullanıyor
ekran kartı neysede. raminiz throttle yiyor gibi geldi bana. %98 lere fırlamış ve üstünü göremiyor. en kesin sonuç score veren test sonuçlarında olcak gibi.

ekran kartı neysede. raminiz throttle yiyor gibi geldi bana. %98 lere fırlamış ve üstünü göremiyor. en kesin sonuç score veren test sonuçlarında olcak gibi.
ya birak aciklama yapma mümkünati yok aciklayamazsin . Bunlar Dedikodu Bayanlarida gecmis hikaye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,165
Üyeler
188,536
Son üye
Hümeyra parlak
Geri