Düz 15 pek önermem sanaİphone 15mi yoksa 50k ya farklı telefonmu alınmalı
16 ya zorlayabiliyorsan zorlamaya değer ama yok o kadar çıkmaz dersen 15 al o da segmentinde güzel cihaz.İphone 15mi yoksa 50k ya farklı telefonmu alınmalı
Yok o da iyi cihaz ama tercih meselesi iOS/Android olayı. Farklı yönlerde avantajları var. Benim tercihim bütçe güncel iPhone almaya yettiği sürece iPhone alınması olur o ayrı.S25 önereyimde beni taşla sopayla kovalasınlar![]()
iphone konusu açılmıs konuya ne zaman android önersek veya tam tersi olsa taşla sopayla kovanlar oluyo. normalde bende s25 alınmasını tercih ederim.16 ya zorlayabiliyorsan zorlamaya değer ama yok o kadar çıkmaz dersen 15 al o da segmentinde güzel cihaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yok o da iyi cihaz ama tercih meselesi iOS/Android olayı. Farklı yönlerde avantajları var.
androidde alacağım tek cihaziphone konusu açılmıs konuya ne zaman android önersek veya tam tersi olsa taşla sopayla kovanlar oluyo. normalde bende s25 alınmasını tercih ederim.
param olsa benimde alacağım cihazda malesef işte. satmasıda kolay kullanmasıda iyi. bende telefon bakınıyorumda bende iphone kullanma yeteneği yok. androidden devam.androidde alacağım tek cihaz
iosa alışırsın kolay yaparam olsa benimde alacağım cihazda malesef işte. satmasıda kolay kullanmasıda iyi. bende telefon bakınıyorumda bende iphone kullanma yeteneği yok. androidden devam.
Yok hocam. zamanında 7S plus ve 12 vs. denedim androidin rahatlığına çok alışmışım dışardan bişiler indirememek vs. çok koyuyo. iphoneler kaliteli telefonlar ama aynı zamanda birazda tuzlu geliyolar.iosa alışırsın kolay ya
Fazla kolay hem de, ama alışması zor cidden ve tersi de zor sayfayı aşağı kaydırırken bile farklı geliyor hassasiyet ayarları vs çok farklı.iosa alışırsın kolay ya
Uygulama olarak Androidde sadece reklamsız spotify YouTube gibi şeyler indirmiştim bedava reklam kaldırıyordu, ama son zamanlarda o tip şeyleri çok engellemeye başladılar sürekli eski uygulama erişim engeli yiyordu yenisini bulmak gerekiyordu falan bıktırıp üyelik aldırdılar en son. iOS da da o üyeliklerle devam ettim. Uygulama hariç dışardan her şeyi indirebiliyorum zaten o konuda son yıllarda biraz gevşettiler sınırları.Yok hocam. zamanında 7S plus ve 12 vs. denedim androidin rahatlığına çok alışmışım dışardan bişiler indirememek vs. çok koyuyo. iphoneler kaliteli telefonlar ama aynı zamanda birazda tuzlu geliyolar.