Yardım İphone 15mi yoksa 50k ya farklı telefonmu alınmalı

ben bayadir android ekosistemi kullanmis biri olarak daha yeni gectigim iphone 15 tavsiye ederim. daha stabil arayuz, videolarda kare atlama olmamasi falan derken apple gercekten uzun omurlu telefon isini yapiyor

S25 önereyimde beni taşla sopayla kovalasınlar :kekw:

İphone 15mi yoksa 50k ya farklı telefonmu alınmalı
16 ya zorlayabiliyorsan zorlamaya değer ama yok o kadar çıkmaz dersen 15 al o da segmentinde güzel cihaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

S25 önereyimde beni taşla sopayla kovalasınlar :kekw:
Yok o da iyi cihaz ama tercih meselesi iOS/Android olayı. Farklı yönlerde avantajları var. Benim tercihim bütçe güncel iPhone almaya yettiği sürece iPhone alınması olur o ayrı.

16 ya zorlayabiliyorsan zorlamaya değer ama yok o kadar çıkmaz dersen 15 al o da segmentinde güzel cihaz.

Yok o da iyi cihaz ama tercih meselesi iOS/Android olayı. Farklı yönlerde avantajları var.
iphone konusu açılmıs konuya ne zaman android önersek veya tam tersi olsa taşla sopayla kovanlar oluyo. normalde bende s25 alınmasını tercih ederim.

valla ios kullandıktan sonra android kullanasım gelmiyor, 2. elden temiz 16 lar bulunabilir bence

iphone konusu açılmıs konuya ne zaman android önersek veya tam tersi olsa taşla sopayla kovanlar oluyo. normalde bende s25 alınmasını tercih ederim.
androidde alacağım tek cihaz

androidde alacağım tek cihaz
param olsa benimde alacağım cihazda malesef işte. satmasıda kolay kullanmasıda iyi. bende telefon bakınıyorumda bende iphone kullanma yeteneği yok. androidden devam.

iosa alışırsın kolay ya
Yok hocam. zamanında 7S plus ve 12 vs. denedim androidin rahatlığına çok alışmışım dışardan bişiler indirememek vs. çok koyuyo. iphoneler kaliteli telefonlar ama aynı zamanda birazda tuzlu geliyolar.

iosa alışırsın kolay ya
Fazla kolay hem de, ama alışması zor cidden ve tersi de zor sayfayı aşağı kaydırırken bile farklı geliyor hassasiyet ayarları vs çok farklı.

Yok hocam. zamanında 7S plus ve 12 vs. denedim androidin rahatlığına çok alışmışım dışardan bişiler indirememek vs. çok koyuyo. iphoneler kaliteli telefonlar ama aynı zamanda birazda tuzlu geliyolar.
Uygulama olarak Androidde sadece reklamsız spotify YouTube gibi şeyler indirmiştim bedava reklam kaldırıyordu, ama son zamanlarda o tip şeyleri çok engellemeye başladılar sürekli eski uygulama erişim engeli yiyordu yenisini bulmak gerekiyordu falan bıktırıp üyelik aldırdılar en son. iOS da da o üyeliklerle devam ettim. Uygulama hariç dışardan her şeyi indirebiliyorum zaten o konuda son yıllarda biraz gevşettiler sınırları.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,571
Üyeler
186,909
Son üye
Eskel07
Geri