Çözüldü✓ Ekran kartım vermesi gerektiği fpsden çok daha az fps veriyor

ya birak aciklama yapma mümkünati yok aciklayamazsin . Bunlar Dedikodu Bayanlarida gecmis hikaye
niye hocam donanım hakkında konuşmaktan zevk alıyorum, hatalarım olursa öğrenmiş oluyorum benim için problem yok. belki bariz bi problemi gözden kaçırıyoruz. yardım edebilirsem diye şansımı denemek kötü bişey değil. forum zaten bu yüzden var :D

Forum bu yüzden yok sacma sacma sorular alaka ne bilinmiyor. ama ben burada amaci anladim.

Forum bu yüzden yok sacma sacma sorular alaka ne bilinmiyor. ama ben burada amaci anladim.
hocam olabilir biraz fazla öfkelenmişsiniz anlamadığım şekilde. yeri geldiğinde bende cahil kalabiliyorum bence sorup ögrenmekte bi problem yok. ha tabi inadına veya zoruna yapıyosa o ayrı :pikacu:

adam büyük npc. muhattap olana geçmiş olsun. ne dediğini anlayan var mı :kekw:

niye hocam donanım hakkında konuşmaktan zevk alıyorum, hatalarım olursa öğrenmiş oluyorum benim için problem yok. belki bariz bi problemi gözden kaçırıyoruz. yardım edebilirsem diye şansımı denemek kötü bişey değil. forum zaten bu yüzden var :D
1765667041411.webp

mssa kapalı iken böyle

o nedir başkan
Ramleriniz sınıra dayanıyor. normalde daha üst fpsler vermek istiyor ama sınırında olduğu için kendini limitleyip fps kaybı veriyo. ama 32gb ikende böle diyordunuz o biraz garip.

Ramleriniz sınıra dayanıyor. normalde daha üst fpsler vermek istiyor ama sınırında olduğu için kendini limitleyip fps kaybı veriyo. ama 32gb ikende böle diyordunuz o biraz garip.
allah allah formatlasam mı acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

durmadan drop yiyorum 80 iken 50lere düşüyor fpsim anlık termal bakımını yeni
yaptım

allah allah formatlasam mı acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

durmadan drop yiyorum 80 iken 50lere düşüyor fpsim anlık termal bakımını yeni
yaptım
o zaman bottleneck yiyosunuz hocam. %1 fpsleriniz düşüktür. parçalardan biri yeterli hızı veya gücü veremediğinden hem fps kaybı verip hemde mikro stutter takılma vs veriyor.

ne yapmam lazım 7600 yetmiyor mu 2kda 5070e
bottleneck sadece bir parça ile alakalı olmaz. sisteminizdeki herhangi bi parça bottleneck atıyo olabilir. Psu gücü yetmez az enerji verir limitler. Ramler azdır ramler limitler fps kaybı verir. hatta fazla abartı örnek olcak ama SSD kötüyse bile bir kaç fps kaybı yaşanabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,987
Üyeler
188,508
Son üye
jet-online
Geri