9 taksit 35k nerede var ?Alabildiriyorsanız yurtdışından alıdırın 350 euro. Ps5 bu paraları etmez, tr de alabiliyorsanız 35-36 bine 9 taksit ps5 pro almak daha mantıklı.
9 taksit 35k nerede var ?Alabildiriyorsanız yurtdışından alıdırın 350 euro. Ps5 bu paraları etmez, tr de alabiliyorsanız 35-36 bine 9 taksit ps5 pro almak daha mantıklı.
Black friday de amazonda redura satıcısında vardı.9 taksit 35k nerede var ?
kasımda 333€ aldım 16.5k TLavrupada daha pahalı bedava valla
trde konsol vergisini araştır neden böyle yazdığımı anlarsınkasımda 333€ aldım 16.5k TL
Avrupada konsol fiyatlarını araştır neden böyle yazdığımı anlarsıntrde konsol vergisini araştır neden böyle yazdığımı anlarsın
333 euro yazmışsın kasım indirimi ile birlikte yani dip fiyat msrpsi 550 euro bende de 5 slim var fransadan aldım 440 euro 2.kollaAvrupada konsol fiyatlarını araştır neden böyle yazdığımı anlarsın
fiyat yazıp sonra araştır demen de çok ironik olmuş :SsAvrupada konsol fiyatlarını araştır neden böyle yazdığımı anlarsın
Cift kollusunu 440€ almıssın tek kol 50€ falan333 euro yazmışsın kasım indirimi ile birlikte yani dip fiyat msrpsi 550 euro bende de 5 slim var fransadan aldım 440 euro 2.kolla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
fiyat yazıp sonra araştır demen de çok ironik olmuş :Ss
hacım trde bir ürünü bu kadar vergiye rağmen eu ile ayni fiyata veya aynı fiyata yakın alıyorsan bana göre bedava demektir daha da uzatma hadiCift kollusunu 440€ almıssın tek kol 50€ falan
tek kollusuna 390-400€ bile desen yine 20k tl yapıyor. Nerden öğreniyonuz bu matematiği
Avusturya da şuan 370€.
“avrupada daha pahalı bedava valla” anlarsın herhalde artık
370 euro ile 23399 aynı fiyat mı kanka satıcı sen misin yoksahacım trde bir ürünü bu kadar vergiye rağmen eu ile ayni fiyata veya aynı fiyata yakın alıyorsan bana göre bedava demektir daha da uzatma hadi
anlık fiyat üzerinden değerlendirmedim msrp üzerinden değerlendirdim aynen satıcı ben olduğum için gittim kendi konsolumu fransadan aldım370 euro ile 23399 aynı fiyat mı kanka satıcı sen misin yoksa
370 euro ile 23399 aynı fiyat mı kanka satıcı sen misin yoksa
370 euro ile 23399 aynı fiyat mı kanka satıcı sen misin yoksa