🔥İndirim Çizim tableti dijital kalemli 48 TL

Reaksiyon skoru
77
Rucas Tablet Lcd 8.5 Inç Dijital Kalemli Çizim Yazı Tahtası Grafik Not Yazma Eğitim Tableti

53 TL, %10 da HepsiPara iadesi var 48'e gelir.

IMG_4589.webp

Mecburi 2 tane aldırmasa güzel fiyat denenir

Çizim yapabildiğiniz oyuncak evet. 50 TL'ye çay yok İstanbulda. Oyuncak da olsa bedava.

ilkokulda ikinci yada üçüncü sınıftayken buna sahip olan biri vardı. o sıra kullandığımda hoşuma gitmişti ne yalan söyleyeyim. daha sonraki yaşlarda hiç manası olmayan bir şey olur muhtemelen. ben bunlardan hiç satın almadım kullanan varsa ne amaçla kullanıyor aydınlatırsa sevinirim

ilkokulda ikinci yada üçüncü sınıftayken buna sahip olan biri vardı. o sıra kullandığımda hoşuma gitmişti ne yalan söyleyeyim. daha sonraki yaşlarda hiç manası olmayan bir şey olur muhtemelen. ben bunlardan hiç satın almadım kullanan varsa ne amaçla kullanıyor aydınlatırsa sevinirim
Deftere öylesine bir şeyler karalamayı seviyorsan defteri israf etmeden bunda istediğin gibi karalayabilirsin
Veyahut günlük haftalık vs. not alıyorsan bununla not tutabilirsin sonra temizleyip tekrar yazabilirsin
Oyuncak gibi algılansa da aslında güzel bir ürün
Anlık telefonla konuşuyorsun bir şey not alacaksın karala buna geç o esnada
Misafir çocuğu geldi ver eline karalasın dursun :D
Bu kadar ucuz bir şeyin çok yönlü olması güzel bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hepsiburada da 2 tane almak zorunlu o kötü , trendyolda da 48 lira ihtiyacı olan varsa , arkasına mıknatıslı magnet yapıştırıp buzdolabına asıyorum notluk olarak. Kargo kodlarını felan yazıyorum işlevsel
Kargo kodlarını vs. yazma olayı çok mantıklıymış aklıma gelmedi :D
Ben sipariş ettim valla işlevsel bir ürün eğer sağlam gelirse

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,005
Üyeler
187,430
Son üye
0ffLin3
Geri