Assassin's Creed Syndicate Türkçe Yama

DeSouzab

80+
Reaksiyon skoru
87
Herkese iyi forumlar steamden assassin's Creed Syndicate alacağım

Bu linkteki yama çalışıyormu ona göre alacağım. Bazı yerlerde düzgün çalışmadığı yazılmıştı

Ayrıca böyle bir link daha buldum https://disk.yandex.com.tr/d/Xi3-otNSBkA9Dw

Son düzenleme:
Harbiden ya, dün ben Assassin’s Creed Valhalla’ya başladım. Türkçe yama olsa gerçekten çok sarar.

Harbiden ya, dün ben Assassin’s Creed Valhalla’ya başladım. Türkçe yama olsa gerçekten çok sarar.
Bende Vallhalla almayıds düşünüyordum

Yama için şöyle bir linote buldum e.pcloud.link/publink/show?code=XZLOxnZrzF8SpX5pMXKdgVsf5wqNYMQz2Mk#/login

Youtubede ayrıca videosuda çekilmiş
youtube.com/watch?v=xhb0VTbj49k

Ama güvenirlilik ve çalışma durumunu bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yama için şöyle bir linote buldum e.pcloud.link/publink/show?code=XZLOxnZrzF8SpX5pMXKdgVsf5wqNYMQz2Mk#/login

Sırf vallaha daki yama sıkıntısından dolayı Syndicate yi istiyordum bundada yaaima sıkıntılıysa unity sıkıntısız onu alacağım

Denediğinde çalışan olursa bana da haber verir misin, dost? Ben de yapayım, çok istiyorum da.

Sırf vallaha daki yama sıkıntısından dolayı Syndicate yi istiyordum bundada yaaima sıkıntılıysa unity sıkıntısız onu alacağım

Denediğinde çalışan olursa bana da haber verir misin, dost? Ben de yapayım, çok istiyorum da.
tabii ki bugün veya yarın içinde saydığım üçlü den birini deneyeceğim çalışırsa haber veririm sana. Ayrı olarak Origins - II - Brotherhood - Revelations oyunlarında yama kurup oynadım çalıştı bunlardan birini düşünüyorisen yamaları sıkıntısız

tabii ki bugün veya yarın içinde saydığım üçlü den birini deneyeceğim çalışırsa haber veririm sana. Ayrı olarak Origins - II - Brotherhood - Revelations oyunlarında yama kurup oynadım çalıştı bunlardan birini düşünüyorisen yamaları sıkıntısız
Origins var elimde fakat Steam üzerinden. Dost, sorun yaratır mı? Yaratmazsa yamanın linki hangisi acaba?

Origins var elimde fakat Steam üzerinden. Dost, sorun yaratır mı? Yaratmazsa yamanın linki hangisi acaba?
Steam üzerinden dün gece indirip kurdum hiçbir sıkıntı olmadı

Ana oyun + DLC'ler : mediafire.com/file/q8mmj8lqyaucjiq/

Sadece ana oyun : mediafire.com/file/g6h65gzx50khfl6/

Sadece ana oyun linikini indirip kurdum çalıştı

ulan be saçma sapan diller var bi türkçe yok

allahtan sonradan türkçe yama yapabiliyoruz

ulan be saçma sapan diller var bi türkçe yok

allahtan sonradan türkçe yama yapabiliyoruz
Hala türkçe yama bile yapamadığımız oyunlar var maalesef 😁 elbet birgün oyunlara resmi dil desteği gelecektir

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,486
Üyeler
186,342
Son üye
lerias3
Geri