Turkcell Süperonline taahhüt bitmeden paket değişikliği

simbiyots

80+
Reaksiyon skoru
11
Şuan kullandığım paket ilk iki ay 450 tl sonraki aylar 650 tl 200mbps 3.ayındayım ve internette online özel 700 tl 1000 mb bi paket gördüm taahhütlü paketlerden geçiş gözükmüyor katılım şartlarında ama geçiş mümkün 90 altı gün kaldıysa pakedinizin bitmesine (daha 8 ay var) herhangi bir şekilde bu pakete geçmiş yapabilirmiyim müşteri temsilcisini ikna edip falan herhangi bir yolu varmıdır çünkü 50 tl farkla 5 kat internet hızı farkı var

Şuan kullandığım paket ilk iki ay 450 tl sonraki aylar 650 tl 200mbps 3.ayındayım ve internette online özel 700 tl 1000 mb bi paket gördüm taahhütlü paketlerden geçiş gözükmüyor katılım şartlarında ama geçiş mümkün 90 altı gün kaldıysa pakedinizin bitmesine (daha 8 ay var) herhangi bir şekilde bu pakete geçmiş yapabilirmiyim müşteri temsilcisini ikna edip falan herhangi bir yolu varmıdır çünkü 50 tl farkla 5 kat internet hızı farkı var
Normalde kullandığınız paketten daha yüksek bir fiyatlı pakete istediğiniz zaman geçebiliyorsunuz. Şartlar kısmında yeni ve mevcut Superonline müşterileri kullanabilir diye ibare varsa geçersiniz. Yoksa veya belirli bölgelerde geçerliyse geçememeniz lazım. En iyisi müşteri temsilcisi ile görüşmek.

Yapamazsın daha yeni taahhüt yenilenmişsin, Turkcell de pek ikna edilebilen bir firma değil.

Turkcell i ara yardımcı olurlar ben paket geçişi yaptırdım TV ile 850TL ye anlaştım.

Geri