form konusunda gözüktüğü gibi ev internetiNe bu? Telefon mu, internet mi?
bende fiber yok ama ev tesisatım sorunsuz ve saha dolabı yakınımda bundan dolayı internet sorunu kolay kolay yaşamıyorumFiber mi?
fiber olsa 100 mbps alsaydım aynı para + modem ücreti var bunun üstüne, veya daha yüksek hız alsam fiyatlar gene daha yükselecek, ben sade 2 firma buldum(netspeed ve telkotürk) benzer fiyat, şuan Millenicom kullanıyorum ve 690 tl olacak fiyat tabi ocakta zam gelmez ise. firma önerir misiniz o zaman daha ucuz olanFiber değilse pahalı.
Türk Telekom 650TL zaten 100Mbps 18 ay taahhütle. Neden adını ilk defa duyduğum firmaya daha fazla vereyim ki yanifiber olsa 100 mbps alsaydım aynı para + modem ücreti var bunun üstüne, veya daha yüksek hız alsam fiyatlar gene daha yükselecek, ben sade 2 firma buldum(netspeed ve telkotürk) benzer fiyat, şuan Millenicom kullanıyorum ve 690 tl olacak fiyat tabi ocakta zam gelmez ise. firma önerir misiniz o zaman daha ucuz olan
istediğinde ayrılabiliyormuşum ama TT de istediğimde ayrılamıyorum. hesaplayınca 3 ay 345 tl den dolayı 300-400 tl daha uygun oluyor daha fazla vermiş olmuyorsunTürk Telekom 650TL zaten 100Mbps 18 ay taahhütle. Neden adını ilk defa duyduğum firmaya daha fazla vereyim ki yani![]()