🔥İndirim Grundig 21.000 TL'lik kupon + Sound Bar Hediye

Reaksiyon skoru
72
Grundig 55 GQ 700A 55" 139 Ekran 4K Ultra HD Google Smart QLED TV

Sepette 21.100 TL'lik kupon ile 27.900. Yanında 5000 TL'lik SoundBar hediyesi varmış. TV pek anladığım bir sektör değil aam arayan arkadaş var ise paylaşmak istedim fiyat avantajlı geldi peşin fiyatına 3 taksit de var.

IMG_4633.webp

alınır mı dostlar çok iyi indirim mi yoksa normal mi? tv piyasasını hiç bilmediği için soruyorum

Soundbarıda fiyata dahil edersek tahmini 22k bantlarına geliyor. Çok güzel bir televizyon değil ama bu fiyatlara değer gibi sanki.

Ne gibi özellikleri eksik mesela ona göre alacağım'da ben
Ekran parlaklığı düşük, gün ışığı olan bir yerde yansımalara neden olacaktır. Cihaz 50hz ps5 ya da pc bağlayıp oynamayı düşünüyorsanız yavaş kalacaktır. Yeni bir cihaz olduğu için detaylı bir özellik bilgisi bulamadım ama gördüğüm bilgilerle bu yorumu yapabiliyorum sadece.

Ekran parlaklığı düşük, gün ışığı olan bir yerde yansımalara neden olacaktır. Cihaz 50hz ps5 ya da pc bağlayıp oynamayı düşünüyorsanız yavaş kalacaktır. Yeni bir cihaz olduğu için detaylı bir özellik bilgisi bulamadım ama gördüğüm bilgilerle bu yorumu yapabiliyorum sadece.
Her şey fiyatına göre hocam 20 küsüre iyi gibi ya. Ürün lansmanından bu yana en dip fiyata gelmiş. Sound bar da cabası.

fiyatı 25-30 şişirip indirimi basmışlar. kendi internet sitesi bile 34K fiyat etiketi basmış.
GQ950 2 üst modeli o bile 44k indirimsiz fiyatı mevcut. bir üst model GQ750A 29k vatan indirimli fiyatı.
soundbar bildiğimiz düz bar 25x2 W hoparlör. subwf barındırmıyor.

uyguna gelse bile sırf bu yüzden alınmaz. fırsat varsa da sıcak değil.

Geri