30.000 35.000 TL arası sistem önerisi

Nacho

80+
Reaksiyon skoru
40
Bütçe
30000
Merhabalar iyi forumlar dostlar, maks 30-35k arası hazır sistem lazım önceki apu sistemimi sattım şuan cihazsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim bir çok yere baktım ama karar veremedim önerileriniz önemlidir benim için teşekkürler

Merhabalar iyi forumlar dostlar, maks 30-35k arası hazır sistem lazım önceki apu sistemimi sattım şuan cihazsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim bir çok yere baktım ama karar veremedim önerileriniz önemlidir benim için teşekkürler
sana önerim eğer uğraşmak istemiyorsan hazır sistem al ama eğer sistemim sağlam ve performanslı olsun diyorsan ikinci elden daha performanslı birşeyler toplayabilrsiniz çünkü bu arlar nedense hazır sistemlerin fiyatı çok geliyor

sana önerim eğer uğraşmak istemiyorsan hazır sistem al ama eğer sistemim sağlam ve performanslı olsun diyorsan ikinci elden daha performanslı birşeyler toplayabilrsiniz çünkü bu arlar nedense hazır sistemlerin fiyatı çok geliyor
2. El almaktan açıkçası uzak durmayı tercih ediyorum sıfır benim için daha iyi bir tercih fiyat yüksek olsa da en azından 0 ve 2. Elin arasında olan garsnti farkı yetiyor

Bende bunu gördüm forumlarda bi kaç kişiye sordum alma dediler sadece nedenini bilmiyorum tavsiyen nedir senin bu sistem için oynatır mı yani bu sistem
bence oynatır hem Ryzen 7 gibi güçlü bir işlemcisi var hemde rx9060 gibi güncel bir ekran kartı var FSR Veya AFMF2 açarak oyunlarda tıpkı DLLS gibi FPS sini uçurtabilirsiniz ama sana bu kasada değiştirmeni istediğim 1 parça var oda kasa kasayı Deep Coolun 700Wattt psu olan kasayla değiş Ha birde soğutucu çok giriş seviyesi onu cooler master ile değiştir hyper 212 olan model ile

bence oynatır hem Ryzen 7 gibi güçlü bir işlemcisi var hemde rx9060 gibi güncel bir ekran kartı var FSR Veya AFMF2 açarak oyunlarda tıpkı DLLS gibi FPS sini uçurtabilirsiniz ama sana bu kasada değiştirmeni istediğim 1 parça var oda kasa kasayı Deep Coolun 700Wattt psu olan kasayla değiş Ha birde soğutucu çok giriş seviyesi onu cooler master ile değiştir hyper 212 olan model ile
Sistem ddr4 ve ryzen 7 güçlü ama X serisi değil oyun performansı ryzen 5 5600 den bile kötü.

Sistem ddr4 ve ryzen 7 güçlü ama X serisi değil oyun performansı ryzen 5 5600 den bile kötü.
Önerim
bu arkdaşın da attığı sistemi düşünebilirsin

bu arkdaşın da attığı sistemi düşünebilirsin
Stok bitmiş malesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Önerim
Dostum başka önerdigin var mı bunun stoğu bitmiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.itopya.com/vok-snow-v2-...60-8gb-16gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ssd-oem_h31652 Ve https://www.itopya.com/cherry-summe...rx-9060-xt-8gb-16gb-ddr5-1tb-nvme-m2-s_h29777 İkisini buldum

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,416
Üyeler
186,332
Son üye
K0ntes
Geri