25-30 Bin TL Arası Sistem Tavsiyesi

B580 almak ne kadar mantıklı bilemedim açıkçası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 30k 7700xt 7500f ikilisi bulunabilirse cok guzel olur ben biraz araştırayım
30kya o ikiliyi bulamazsin ayrica b580+i5 14 ikilisini kendimde kullaniyorum gayet memnunum mantikli bence

Hocam araştırdım 35 civarlari bence kendiniz kasa işlemci toplayıp ekran kartını ikinci el alin hemde 2. El alırsanız 7800 xt bile alabilirsiniz belki
Aslında mantıklısı bu ama neredeys ilk kez yapacağım ve 2. eldeki riske girmek çok istemiyorum. Bozuk çıkar, uğraştırır gereken dikkati veremem, anlayamam vs diye

Aslında mantıklısı bu ama neredeys ilk kez yapacağım ve 2. eldeki riske girmek çok istemiyorum. Bozuk çıkar, uğraştırır gereken dikkati veremem, anlayamam vs diye
Hocam ekran kartı garantili olsun yeter birde alırken test videosu isteyin fanlar falan dönüyorsa sorun yoktur 😄

Hocam ekran kartı garantili olsun yeter birde alırken test videosu isteyin fanlar falan dönüyorsa sorun yoktur 😄
İşte cesaret edemiyorum :D Herkes alır satar sorun olmaz benim şansıma lanetli mal gelir, dolandırılırım :')

O zaman 4060 alın geçin 1080p oynuyorsanız hemde acemiliği atarsanız😀
Yok hocam, 2k sistem için yetersiz olur. 7700XT li bir sistem alacağım. Hem sizde önermiştiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,697
Üyeler
186,097
Son üye
Burak354555
Geri