🔥DİP FİYAT🔥 SteelSeries Dragon Lore Edition Mouse Pad 🔥1729 TL 🔥

Belalı Civciv

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
583
1765860653735.webp

Tık kuponlardan 1200 e 120 TL indirim olanı seçin sepette uygulayın 1779 TL'ye düşüyor

Mouse sandım 😔

Arkadaşlar burası ne hangi fiyata alınır konusu değil. Öncelikle bu ürün özel seri bir ürün bundan dolayı herkese hitap etmemesi doğal. Fiyat belli ki indirimde ve arkadaş da paylaşmış. Bu fiyata alınıp alınmaması ya da fiyatın bu kadar fazla olması onun suçu değil. Bakarsın hitap etmezse geçersin

Son düzenleme:
Arkadaşlar burası ne hangi fiyata alınır konusu değil. Öncelikle bu ürün özel seri bir ürün bundan dolayı herkese hitap etmemesi doğal. Fiyat belli ki indirimde ve arkadaşta paylaşmış. Bu fiyata alınıp alınmaması ya da fiyatın bu kadar fazla olması onun suçu değil. Bakarsın hitap etmezse geçersin
Fiyat bence de çok saçma ve ürün de çok çirkin ama bu adam doğru söylüyor.

Almanya da kaç para dedim 50 Euro civarıymış fiyat güzel

Şahsen aynı serinin mouse ile birlikte almayı istediğim bir model. Bazen para verdiğin şey bir mouse pad'ten daha fazlasıdır :cool:

Lazer mouse alıp keyfime bakarım. Maşallah her alanda çalışıyor. Bu bezlere bu para verilmez. Birde indirim var diye paylaşılması da garip

Konusu açılmışken sorayım 90x40 güzel bir mouse pad önerisi olan var mı? dün klasse pro vardı 300 e alıyım almıyım derken kaçırdım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,447
Üyeler
186,493
Son üye
akodayi
Geri