Kadınlara Yönelik Laptop Tavsiyesi

Reaksiyon skoru
1
Merhabalar arkadaşlar kız arkadaşım için yaklaşık 2 gün önce laptop araştırmaya başladım ancak bildiğiniz üzere kadınların istekleri bambaşka olabiliyor :)
Bizim laptoptan beklentilerimiz tasarım açısından ince zarif sade tasarım kolay taşınabilirlik donanım açısından da simülasyon oyunlarını oynayabileceğimiz (sims minecraft cs2) aynı zamanda iş yerinde photoshop office gibi programları kullanırken problem yaşatmayacak bir laptop düşünüyormuşuz buna ek olarak dokunmatik ekranı da olursa çok iyi olurmuş :) Allah rızası için beni bu dertten kurtarın tüm tavsiye ve fikirlere açığım :)

Tasarım olarak sade zarif olabilir belki (Lenovo LOQ gibi) ama taşıma yönünden güçlü bir bilgisayarın ağırlığı biraz fazla olur.

Anlatamıyorsun maalesef rgb ışıklardan utanıyormuş :D excaliburla ilgili çok ısınıyor diye şikayetler duymuştum ne düşünüyorsun öyle midir gerçekten
Rgb ışıklar ayarlanabiliyor da neyse kadınlar istedikleri olsun istiyor

Legion sınıfında bir notebook, güçlü ve ekranı büyük. Klavyesinin rengini istediğin gibi ayarlarsın. İster RGB (24 Bölgeli) ister beyaz ister kırmızı ister mavi...
Ama ağırlığı biraz fazla taşımak için.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kol çantasına koyup götürme hayalleri var...
Maalesef bu güçlü bir bilgisayar için olması pek mümkün bir şey değil. :D

Çantaya koymak istiyorsa netbook almalı küçük ekranlı olanlardan. Ama onunla da internete girmek veya video izlemekten ötesine gidemez.

Legion sınıfında bir notebook, güçlü ve ekranı büyük. Klavyesinin rengini istediğin gibi ayarlarsın. İster RGB (24 Bölgeli) ister beyaz ister kırmızı ister mavi...
Ama ağırlığı biraz fazla taşımak için.

Maalesef bu güçlü bir bilgisayar için olması pek mümkün bir şey değil. :D

Çantaya koymak istiyorsa netbook almalı küçük ekranlı olanlardan. Ama onunla da internete girmek veya video izlemekten ötesine gidemez.
Ağırlık sıkıntı bir tık.. Bana kalsa laptop çantasıyla çözerim işi ekran boyutu baya hoşuma gitti

Macbook hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Geri