2026'ya Girerken G 29 Alınır Mı?

20K bütçem var G29 Genelde çok övülüyor sizce halen alınır mı?

Alınır diyenler şu videodaki sesleri duymamak için gürültü engelleme özelliği olan kulaklık da önerebilir mi?
3 4 lira arttırıp minimum moza r3 alman lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Moza R3 aldım bozuk çıktı. T300'lerde de 50 bin km trigger kayışı değişmek zorunlu diyorlar var mı öyle bir şey?

He bir de böyle ekstra fan almak lazım sanırım. 9800 x3D soğutuyoruz sanki :)

sizdeki moza öyle gelmiş tekrar satın alın o fabrika hatası

3 4 lira arttırıp minimum moza r3 alman lazım

sizdeki moza öyle gelmiş tekrar satın alın o fabrika hatası
PXN alsak olmaz mı :D

kötü

ekosistemi yok, 3.parti parçalar yok daha 2 3 senesi var tam olması için ondan sonra onuda öneririz :D
Ekosistem dediğiniz şey mi hocam 20K'ya kamyon direksiyonu? :D

Yada 45K'ya F1 direksiyonu :D

Ülkemizde ekosistemin hiç bir anlamı yok. O direksiyona vereceğim paraya Simucube 2 alırım neden Moza alayım?
PXN'in hall effectli H shifterı çıktı. 2026 başında F1 direksiyonu da çıkıyor. Ekosistemse ekosistem ama benim için bomboş bir şey.

Son düzenleme:
Ekosistem dediğiniz şey mi hocam 20K'ya kamyon direksiyonu? :D

Yada 45K'ya F1 direksiyonu :D

Ülkemizde ekosistemin hiç bir anlamı yok. O direksiyona vereceğim paraya Simucube 2 alırım neden Moza alayım?
PXN'in hall effectli H shifterı çıktı. 2026 başında F1 direksiyonu da çıkıyor. Ekosistemse ekosistem ama benim için bomboş bir şey.
hocam sizin için boş olması dünya çapında ekosistemin önemsiz olduğunu değiştirmez dediğim gibi vakti gelir ffb kalitesi moza kadar olur ekosistemi de mozadan ucuz olur bu sefer pxn öneririz 5 6 sene öncesine kadar moza yoktu neredeyse

hocam sizin için boş olması dünya çapında ekosistemin önemsiz olduğunu değiştirmez dediğim gibi vakti gelir ffb kalitesi moza kadar olur ekosistemi de mozadan ucuz olur bu sefer pxn öneririz 5 6 sene öncesine kadar moza yoktu neredeyse
Ben ülkemiz adına konuşuyorum ama. Dünya çapında Moza'nın bir hükmü yok zaten daha Fanatec düzeyinde bile değil. Reklam pompaladılar Gelbura'nın da ittirmesiyle biraz tanındılar hepsi bu kadar.

Simagic, Moza ve PXN hepsi aynı fabrikadan çıkıyor. PXN'in VD serileri yeni üretim oldukları için Moza'lardaki slipring arızası gibi sorunları yok. 24 bit encoder ile de geldikleri için Moza R3-R5'ten daha fazla detay veriyorlar. SimracersTR'den Mehmet bey ben VD6'yı almadan önce test etmiş R5'e göre FFBsi ve torku daha iyi demişti. Yazılım tarafında da gayet sade ve çalışan bir yazılımları var Pithouse gibi Hz değerleri ayarları vs getirebilirler onun dışında bir eksiği yok. Uyumluluk sıkıntısı da yok. Moza'da çalışmayan Crew Motorfest benimkinde çalışıyor mesela :)

Son düzenleme:

20K bütçem var G29 Genelde çok övülüyor sizce halen alınır mı?

Alınır diyenler şu videodaki sesleri duymamak için gürültü engelleme özelliği olan kulaklık da önerebilir mi?
Hevesimi alır geri satarım diye düşünüyorsanız alınır onun haricinde alınmaz.

sim dışında normal giriş seviyede önereceğiniz bir cihaz var mıdır peki daha ucuza?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,411
Üyeler
186,888
Son üye
arazhzhara25
Geri