Otomatik video otomasyonu için yazılım veya eklenti var mı?

Heroia

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
384
İçinde birkaç dakikalık veya 40-50 saniyelik toplam 300 videodan oluşan ve 14 saat süren bir eğitim sertifikasını almam gerekiyor. Videoların arka planda sürekli kendiliğinden devam etmesini istiyorum ama her video bittiğinde bir sonrakine geçmek için ekrana tıklamam gerekiyor. Bunun için herhangi bir yazılım, uygulama veya chrome eklentisi var mı? Bilen birisi lütfen yardımcı olsun her video için tek tek tıklamak inanılmaz yorucu.

yok mu hiç bilgisi olan?

Videolar bilgisayarında mı?
İnternetten bile olsa ayarlar bölümüne gir, genelde otomatik oynat yazar.
Hocam videolar bir site üzerinden izleniyor. tarayıcıdan yani chrome dan siteye girip videoları izliyorum. Her video bittiğinde aynı yere yani videonun ütüne tıklayıp sonrakine geçiyorum.

Hocam videolar bir site üzerinden izleniyor. tarayıcıdan yani chrome dan siteye girip videoları izliyorum. Her video bittiğinde aynı yere yani videonun ütüne tıklayıp sonrakine geçiyorum.
O sitenin kendi oynatıcısı vardır. Youtube gibi. Alt'ta panelin sağında genellikle dişli işareti olur. Ona tıkla ve otomatik devam seçeneği varmı bir bak.

Veya videoyu oynatmadan önce sağ tıklayıp, sende kurulu ve bildiğin, alışık olduğun oynatcı üzerinden çalıştırma seçeneğine izin veriyor mu bir bak.

Geri