Yardım PNY 5070 coil whine, değişim, yeni kart tavsiye?

Caesars

80+
Reaksiyon skoru
7
İncehesap gaming gecesinde 3 taksit 27k ya PNY 5070 aldım. 2 Aralık ulaştı elime ama uygun olmadığımdan kurulumu dün akşam yapabildim. Furmark ve cs2 de test edebildim cs2 de %50 kullanmasına rağmen gene aynı ses var ve rahatsız ediyor. PSU da da benzer ses var ama daha az duyuluyor.
14 gün cayma hakkı bugün doluyor galiba. Forumlardan coil whine için servise gönderip değişim yapmıyorlar diye okudum, ekran kartı kutusunun köşesi biraz ezilmişti oradan değişim ya da iade daha kolay olur mu acaba, ne dersiniz iade mi değişim mi diyeyim?
1765891831349.webp

İade durumunda bunlardan birine bakacağım amd düşünmüyorum.

Değişim yapmıyorlar CW için aşırı rahatsız ediyorsa iade et ama o paraya bir daha alabilirimsin bilmem cw çoğu karta var ilk başlarda insan çok takıyor sonra umursamıyorsun bile

İncehesap gaming gecesinde 3 taksit 27k ya PNY 5070 aldım. 2 Aralık ulaştı elime ama uygun olmadığımdan kurulumu dün akşam yapabildim. Furmark ve cs2 de test edebildim cs2 de %50 kullanmasına rağmen gene aynı ses var ve rahatsız ediyor. PSU da da benzer ses var ama daha az duyuluyor.
14 gün cayma hakkı bugün doluyor galiba. Forumlardan coil whine için servise gönderip değişim yapmıyorlar diye okudum, ekran kartı kutusunun köşesi biraz ezilmişti oradan değişim ya da iade daha kolay olur mu acaba, ne dersiniz iade mi değişim mi diyeyim?
Alıntıyı görüntüle
Rx 9060 xt 16 gb kartımda cw var öyle kulanıyorum benim için bir sorun değil

Aynı kartı aldım bende ilk taktığımda inceden ses yapıyordu ilk 2-3 gün dikkatimi cekmisti ama ondan sonra ya yapmadı ya da ben hic farketmedim.
Sende ki bi tık fazla geldi rahatsız ediyorsa değiştir etmiyorsa kullan

14 gün iade hakkı kutuyu açsak da devam ediyor mu ki? benim bildiğim kutusu açılmamışsa iade edilebiliyor.

Alıntıyı görüntüle
Şahsi olarak geçmişte rx6600 vardı bende Asus servisle görüştüm hatta bir sefer yolladım vs bana ürünü geri yolladılar, görüşmede ise yeni nesil kartların çoğunda bunun olduğunu ve normal olduğunu cart curt söyledi. Nasıl bu kadar çözülemeyecek bi sorun ve şu sorunu yıllardır çözemiyorlar harbiden anlamıyorum.

Değişim yapmıyorlar CW için aşırı rahatsız ediyorsa iade et ama o paraya bir daha alabilirimsin bilmem cw çoğu karta var ilk başlarda insan çok takıyor sonra umursamıyorsun
rahatsız ediyor maalesef, amazondan 9 taksit 29.5 a aynısından alabilirim bir seçenek, kutunun hasarından değişim olabilir mi acaba ne dersiniz?
20251216_171619.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rx 9060 xt 16 gb kartımda cw var öyle kulanıyorum benim için bir sorun değil
bu kart ile arasında kalmıştım hesiburadadan 16k ya yazılım tarafı tercihimi değiştirdi, şans işi cw herhalde bende fazla çıktı

Aynı kartı aldım bende ilk taktığımda inceden ses yapıyordu ilk 2-3 gün dikkatimi cekmisti ama ondan sonra ya yapmadı ya da ben hic farketmedim.
Sende ki bi tık fazla geldi rahatsız ediyorsa değiştir etmiyorsa kullan
Evet senin yazılarını ve konunu okudum aynı zamanda aldık galiba, çoğu durumda hoparlör ile kullanıyorum pcyi (ses kasmalı oyunlar hariç) bu yüzden rahatsız ediyor, karttan ses dışında memnunum aslında 27k ya bir daha bulamam herhalde son güne bırakmam kötü oldu. Aynı ürünü tekrar alıp yeni gelen ile eskiyi değiştirip yeniyi iade etsem olur mu acaba. Yani ilk aldığım iade olmayacak yeni gelen iade olacak ama ben yeni geleni kullanıp ilkini iade edecem. Sonuçta aynı ürün barkodu falan faklı mıdır?

Evet senin yazılarını ve konunu okudum aynı zamanda aldık galiba, çoğu durumda hoparlör ile kullanıyorum pcyi (ses kasmalı oyunlar hariç) bu yüzden rahatsız ediyor, karttan ses dışında memnunum aslında 27k ya bir daha bulamam herhalde son güne bırakmam kötü oldu. Aynı ürünü tekrar alıp yeni gelen ile eskiyi değiştirip yeniyi iade etsem olur mu acaba. Yani ilk aldığım iade olmayacak yeni gelen iade olacak ama ben yeni geleni kullanıp ilkini iade edecem. Sonuçta aynı ürün barkodu falan faklı mıdır?
İade ile uğraşma elindekini kullan CW işini çözmek büyük şans arada bir tane denk gelecek öyle. Yaşadığın süreçlerde kargoların başına bir şey gelse uğraşamazsın hazır elindekini kullan süreçler uzarsa boşuna vakit kaybı olur.

İade ile uğraşma elindekini kullan CW işini çözmek büyük şans arada bir tane denk gelecek öyle. Yaşadığın süreçlerde kargoların başına bir şey gelse uğraşamazsın hazır elindekini kullan süreçler uzarsa boşuna vakit kaybı olur.
Haklısın hocam şansta bende çok şansızmışım ki ses çok fazla geldi bana. Kasam masanın altında olmasına rağmen vızltıyı net duyabiliyorum. Sessizliğe alıştığım için rahatsız ediyor. Yazdığım ilk ürünü yeni gelenin iadesi olarak verme işinin oluru varsa uğraşmaya razıyım.

seri numarası farklı o yüzden fark ederler.

rahatsız ediyor maalesef, amazondan 9 taksit 29.5 a aynısından alabilirim bir seçenek, kutunun hasarından değişim olabilir mi acaba ne dersiniz?
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu kart ile arasında kalmıştım hesiburadadan 16k ya yazılım tarafı tercihimi değiştirdi, şans işi cw herhalde bende fazla çıktı
iade alacaklarını düşünmüyorum ama dene bi alsalar bile yeni aldığın kartta da cw çıkma olasılığı yüksek

Geri