Saç ve Cilt Bakımı,Sağlığı için neler yapmalıyım?

Bahoz2162

80+
Reaksiyon skoru
35
Selamlar dostlar,
Saçlarımın ve cildimin daha iyi gözükmesini istiyorum neler yapabilirim?
Mesela saç için sıcak su mu soğuk su mu daha iyi?
Şimdiden teşekkürler :)

Selamlar dostlar,
Saçlarımın ve cildimin daha iyi gözükmesini istiyorum neler yapabilirim?
Mesela saç için sıcak su mu soğuk su mu daha iyi?
Şimdiden teşekkürler :)
şeker ve yağlı şeyler tüketme ılık su ile duş al yeşil kalıp sabun oluyor ya ondan kullan

şeker ve yağlı şeyler tüketme ılık su ile duş al yeşil kalıp sabun oluyor ya ondan kullan
Çok teşekkür ederim hocam,
Başka tavsiyeleriniz varmıdır?
Ve bazıları soğuk suyun daha faydalı olduğunuda söylüyor,ılık suyun ne den daha iyi olduğunu biliyorsanız yazarsanız çok sebinirim.

Çok teşekkür ederim hocam,
Başka tavsiyeleriniz varmıdır?
Ve bazıları soğuk suyun daha faydalı olduğunuda söylüyor,ılık suyun ne den daha iyi olduğunu biliyorsanız yazarsanız çok sebinirim.
kimisi soğuk diyor ama soğuk su kalp krizi riskini de artırıyormuş niye ılık dersen vücuda en yakın sıcaklık çünkü birde düzensiz beslenme günlük yaşantın düzenli beslenmeye uygunsa düzenli beslen ben 4 yıl felandır çok kilo aldım düzensiz beslenip sağlıksız şeyler yemekten elinden geldiğince kendi yiyeceğini içecek, yemek, vb. kendin yap dışardan beslenme

Saçma sapan soğuk duş tavsiyelerini dinleyipte uygulamayan kalkma.Sıcak duş bağışıklığı güçlendirir.Soğuk tuş yapayım derken kalp krizi geçirir veya hasta olursun.Saç kremi ve yağı alabilirsin.

tip 1-2-3 kalojen takviyesi
Hocam proteinoceanın iyi midir??
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Saçma sapan soğuk duş tavsiyelerini dinleyipte uygulamayan kalkma.Sıcak duş bağışıklığı güçlendirir.Soğuk tuş yapayım derken kalp krizi geçirir veya hasta olursun.Saç kremi ve yağı alabilirsin.
Bir arkadaşım 1 seneden fazladır yapıyormuş zararını görmedim dedi

urban care bakım ürünleri ve şampuanı kullanıyorum. yine aynı markanın waxını da kullanıyorum. saçını waxladıktan sonra akşam yıkadığında hiçbir zarar vermiyor. bakım ürünlerindende memnunum. saç bakım kreminin yararını görüyorum

soğuk duş alınca kalp krizi geçirileceğini düşünenlere sorulacak soru mu bu?

saç için nemlendirici krem, besleyici yağlardan kullanmalısın, saçını düzenli taramalısın uzunluğuna göre, nemlendirmek önemli özellikle yatmadan önce. Şampuan haftada 2 kere kullanmaya çalış nemlendirici veya varsa kepek giderici bioblas falan olabilir marka tavsiyesi veremeyeceğim (haldır şaldır ya da dandik türk markalar kullanma). Kimse çok bilmez ama saçına iyi bakıcaksan yüzüne de iyi bakmak zorundasın özellikle saç hizasına kadar yüzünü kremle ve nemli tutmaya özen göster. Cilt için genel olarak yediğine içtiğine dikkat et yağlı beslenme kötü karbonhidrat çok alma, nemlendirici kremler kullanmaya özen göster abartmadan, yüz veya çatlak-kuru yerlerin için (saça da kullanabilirsin haftada 2-3 defa) vazelin önerebilirim iş yapıyor. Saç - sakala genel olarak besleyici ve doğal yağlar düzenli kullanabilirsin. Yüzünü bir leğen ya cam kaseye buzlu su doldurup daldırabilirsin 10-20 saniye toplam 3dk yeterli, sadece surata buz sürmekte işe yarar. Süper düper sihirli şeyler değil yani sen sağlıklı beslensen de kan değerlerine dikkat etsen de zaten kendi kendine cildin yenilenir.

Son düzenleme:
Saç için iyi bir şampuan kullan. Saçı yumşatsı. Bazen kalıp sabun kullanmak saçı çok sert yapar ve en ufak sürtünmede topluca dökülmeye sebep olabilir. Yıkama sonrası kendiliğinden kurumaya bırak. Kuruduktan sonra saçın dağınık durabilir sorun değil. Sonrasında saç bakım yağı kullan. Tarak ile her tarafını tara ve yağı eşit dağıt.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,568
Üyeler
186,751
Son üye
tug1
Geri