Yardım Vade Farksız taksitle veya Vadesi Düşük Telefon Sahibi Olmanın yolu var mı ?

Mr. A.G.

80+
Reaksiyon skoru
94
iPhone 17
iPhone 17 Pro

Modellerine bakıyorum vade farksız taksit sağlayan herhangi bir kampanya veya yol var mı acaba ? Getmobil yenilenmiş cihaz baktım fiyatlarını çok şişirmişler iPhone 16 pro iPhone 17 pro fiyatına satıyorlar ama tabi 12 ay vade farksız taksit seçeneği sunuyorlar

vade farksız ve düşük vadeli telefon alma işi nerdeyse bitti dönem dönem amazonda oluyor o da genelde 20k altı telefonlarda.

Valla keşke olsa bende 20-30k arası bir telefon alacam, 6-7 senedir aynı telefon elimde dandik bişi zaten mahvoldu artık

Alışveriş kredileri var ben iphone 15 alırken fibabank üzerinden 2-3k faizle 3 ay ertelemeli 3 taksit çekmiştim öyle telefonu almıştım.

20k altı telefonlarda taksit yaptırabilirsinde o istediğin tarz taksitler 20k üstünde yok hocam nerdeyse tamamı 3 ay kredi ile ödeniyor

Açık ve net şekilde en güzel taktiği söyleyeyim.

- Daha önce üye olmadığın ve kampanyası olan bir banka bul,
- Sende yoksa, ailenden veya çok yakın bir tanıdığındna rica et,
- Bankaya üye ol,
- 0 faizli kredi çek,
- Krediyle telefonu al,
- Taksitle öde.

Örneğin; Enpara 0 faizle 75.000TL veriyor.

Açık ve net şekilde en güzel taktiği söyleyeyim.

- Daha önce üye olmadığın ve kampanyası olan bir banka bul,
- Sende yoksa, ailenden veya çok yakın bir tanıdığındna rica et,
- Bankaya üye ol,
- 0 faizli kredi çek,
- Krediyle telefonu al,
- Taksitle öde.

Örneğin; Enpara 0 faizle 75.000TL veriyor.
o kredi tutarı 1700skor üstüne veriliyor altına 15-20k civarı çıkıyor tamamen müşteri çekmek üzerine kurulu bir sistem

o kredi tutarı 1700skor üstüne veriliyor altına 15-20k civarı çıkıyor tamamen müşteri çekmek üzerine kurulu bir sistem
Kredi skorum 1700+ değil,
Babamın kredi skoru da 1700+ değil,
Bil bakalım kim ve babası bu kampanyalardan faizsiz kredi alabildi :giggle:

Benim arkadaş canın cehenneme kredi kartı diyip tüm ödemeyi tek çekim olarak iphone 16 pro almıştı, sonra olum nası ödicen dediğimde asgarisini öder kalanınıda canım istedikçe eklerim demişti esnek vade dediğimiz bu oluyo heralde biraz faiz var ama en yakın yol bu tarz biş igibi

Kredi skorumun iyi olmasına rağmen 20.000TL çıkıyor
Olabilir, çok değişken bir durum bu, kim bilir kaç farklı parametre işliyor arkada. Neticede, biri olmasa diğeri oluyor bir şekilde paranı alıyorsun bir yerden.

iPhone 17
iPhone 17 Pro

Modellerine bakıyorum vade farksız taksit sağlayan herhangi bir kampanya veya yol var mı acaba ? Getmobil yenilenmiş cihaz baktım fiyatlarını çok şişirmişler iPhone 16 pro iPhone 17 pro fiyatına satıyorlar ama tabi 12 ay vade farksız taksit seçeneği sunuyorlar
Hocam vatanda 2500tl vade farkı ile 3 taksit alabiliyorsun dediğin telefonlar için

Geri