🔥İndirim Wanbo Mozart 1 Pro PROJEKSİYON Sepette Yüzde 25 net indirim BEYMEN

mulo0

80+
Reaksiyon skoru
2
Mozart 1 pro 18den 14e düşüyor
X5 pro 11e düşüyor
diğer projeksiyonlarda da bu indirim var projeksiyon merakınız varsa kaçırmayın!

bende bunun bir alt modeli var. markaya güvenip alabilirsiniz. gayet güzel kaliteli, üzerindeki hoparlörler ankerin soundcore undan çok daha güçlü bass vuruyor. seside boyutuna göre yetiyor. markanın asıl tedarikçisi https://10noo.com/

Ben bu modeli aldım netleme problemi vardı. + elimde k400plus tochped li kalvye vardı. Usb den takdıgım zaman makinein işletim sistemi kalvyeyi kulllanamam izin vermiyordu. İçindeki Android sistem var ama sanki usbler sistemi android ile entegre değil gibi. + Harddisck taktıgınız zamana cogu formatı görmüyor harici destekleyici program kurmanız gerekiyor. İade talebi açtıgımda sorgusuz sualsiz iade aldılar çünkü firmada bu sorunları biliyordu.

Anlamayanlar için Türkçe Meali
1765968600386.webp

Ben wanbonun x5 kullaniyorum muazzam bir goruntusu var. Tavsiye ederim. Bence bu fiyata alieinir prosu

Ne alınır yorum yapacak var mı?

Mozarr 1 Pro kullanıyorum 1 yıldır ve gayet memnunum. Netleme problemi yok. Ses seviyesi güzel parlaklık seviyesi güzel Android sistem temiz çalışıyor ve toz geçirmeme özelliği olması büyük artı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada Google L1 lisansı olması önemli yoksa lisanslı programlardan Netflix prime video gibi, 1080p görüntü alamazsınız. Mozarrta L1 var ama Davinci modelinde yok diye biliyorum

Geri