❌İndirim Bitti! Rampage 27" 200hz 2K Monitör 6.499₺

2k monitöre göre fiyat iyi, almak istiyorsan alınabilir. Ama indirimsiz fiyattan denk gelirsen alternatifler doğar
Samsung tekrar oled monitörü indirime sokar diye bekliyordum ama sokmayacak gibi. Bu fiyata birdaha 2k 27inch bulabilir miyim bilmiyorum. Alternatif dediğin modeller hangileri?

@Tayfunns ACİLL hocam alınır mı sizce?
Test sonuçlarına göre alınır ama aynı durum bunun 300hz versiyonunda da çıkmıştı. Sonra millet forumda konu açtı Glow ve sızma sorunlarından dolayı. Marka kalite kontrol konusunda zayıf. Onun dışında renk ve parlaklık gayet iyi. Tepki süresi ise harika cıkmıs.

Şu modelden bahsediyorum, forumda bir kaç konu görmüştüm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Test sonuçlarına göre alınır ama kalite kontrol konusunda pek güven vermiyor. 300hz modeli de iyi diye önerdim sonra millet forumda konusunu actı bu model icin. Bunu bilerek alın, marka pek dikkat etmiyor bu konuda. Veya şansa denk geldi bilemiyorum.

Test sonuçlarına göre alınır ama aynı durum bunun 300hz versiyonunda da çıkmıştı. Sonra millet forumda konu açtı Glow ve sızma sorunlarından dolayı. Marka kalite kontrol konusunda zayıf. Onun dışında renk ve parlaklık gayet iyi. Tepki süresi ise harika cıkmıs.

Test sonuçlarına göre alınır ama kalite kontrol konusunda pek güven vermiyor. 300hz modeli de iyi diye önerdim sonra millet forumda konusunu actı bu model icin. Bunu bilerek alın, marka pek dikkat etmiyor bu konuda. Veya şansa denk geldi bilemiyorum.
Benim forumumasa bakarmısın fazeonu iade edip geçmeyi düşünüyorum değermi

peki böyle bir durumda garanti konusunda nasıllar hocam. moitörüm yok ilk defa alıcam da.

Osd yok sanırım bir de 1ms gtg mi mprt mi hdr ready mi 400 mü 10 mu parlaklık kaç nit maşallah hiçbir bilgi yok
Üst düzey TN veya oled monitörler hariç 1MS GtG yok. Hepsi pazarlamadan ibaret. Bu bütçedeki monitörler 5-8ms zaten. MPRT ise her monitör de var. Bu monitörün MPRT değeri 5ms. HDR sertifikasının önemi pek yok. Zaten HDR monitörü değil bunlar. SDR parlaklığı yüksek 380nit zaten.

Ürünü beğenmezsek iade yapılabiliyor mu ? Rampage sıkıntı çıkarır mı?

peki böyle bir durumda garanti konusunda nasıllar hocam. moitörüm yok ilk defa alıcam da.
Normal de çöp markalardan biridir ancak bütçeniz çıkmıyorsa ve düzgün bir ürün almak istiyorsanız şans verilebilir. Garanti konusunda pek iyi olacaklarını sanmıyorum. Örneğin MSI da düzgün bir model için 9k ya cıkman gerekiyor.

Benim forumumasa bakarmısın fazeonu iade edip geçmeyi düşünüyorum değermi
Hangi fazeon? Mümkünse gamebooster, fazeon, rampage vs uzak durmak lazım ancak ucuza iyi performans veriyorsa ve bütçeniz marka ürünlere çıkmıyorsa şans verilebilir. Tabii garanti, kalite kontrol vs pek bir şey beklemeyin. Gerçi garantide Asus gibi markalarda kötü ama en azından bir muhatap bulursunuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,408
Üyeler
187,505
Son üye
muhammed emin koyuncu
Geri