🔥İndirim Apple MagSafe şarj aygıtı (2 m) 1,909 TL

DrequanN

80+
Reaksiyon skoru
64
gereksiz pahalı bence telefonu yatay bile kullanamıyorsun standby modunda. ben naptım temudan bi tane aldım ona takmıyom şarjı ama magneti var üstüne takıyom :D
IMG_0044.webp

Son düzenleme:
gereksiz pahalı bence telefonu yatay bile kullanamıyorsun standby modunda. ben naptım temudan bi tane aldım ona takmıyom şarjı ama magneti var üstüne takıyom :D Alıntıyı görüntüle
orjinal almak mantıklı evet pahalı ama telefonu orjinal yada güvenilir markalarda kullanmakta fayda var

orjinal almak mantıklı evet pahalı ama telefonu orjinal yada güvenilir markalarda kullanmakta fayda var
evet o yüzden direk temudan aldığım cihaza takmıyorum direk üstüne koydum korkuluk görevi görüyor :DD

Bende magsafe powerbank var ama çok ısınıyor. Qi2 özelliğide var hızı şarj ediyor ama bir süre sonra aşırı ısınmadan dolayı şarjı yavaşlatıyor. Aynı olay bundada olacaktır bence almak pek mantıklı değil.

Bende magsafe powerbank var ama çok ısınıyor. Qi2 özelliğide var hızı şarj ediyor ama bir süre sonra aşırı ısınmadan dolayı şarjı yavaşlatıyor. Aynı olay bundada olacaktır bence almak pek mantıklı değil.
ilk defa duydum normal şarjdan fazla ısınıyor ama öyle abartı bi ısı yok anker kullandım full bir tanede walmarttan almıştım ama markasını hatırlamıyorum bence senin telefonda yada powerbankında sıkıntı var

hocam bu ısıtmıyor ve sizin kullandığınız powernbank nedir

hangi model hocam bende arıyorum qi 2 ince bir şey ama bulamadım var mı tavsiyeniz https://www.hepsiburada.com/baseus-picogo-ultra-slim-qi2-10000-mah-hizli-sarj-magsafe-powerbank-p-HBCV0000A0PGT8?magaza=İncehesap bunun 5000mah olanını bulmaya çalışıyorum.

Boşuna almayın kullanışlı değil. 2 sene olmuştur alalı 1 senedir nerde bilmiyorum.
Hem yavas sarj ediyor hem ısınıyor telefon.
Masada sabit duracak yer varsa alınır. yoksa işlevsiz

hangi model hocam bende arıyorum qi 2 ince bir şey ama bulamadım var mı tavsiyeniz https://www.hepsiburada.com/baseus-picogo-ultra-slim-qi2-10000-mah-hizli-sarj-magsafe-powerbank-p-HBCV0000A0PGT8?magaza=İncehesap bunun 5000mah olanını bulmaya çalışıyorum.
hocam baseus çok iyi değil ugreen anker spigene vs bakın derim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Boşuna almayın kullanışlı değil. 2 sene olmuştur alalı 1 senedir nerde bilmiyorum.
Hem yavas sarj ediyor hem ısınıyor telefon.
Masada sabit duracak yer varsa alınır. yoksa işlevsiz
yavaş şarj etmesi telefona bağlı hangi model isew

ilk defa duydum normal şarjdan fazla ısınıyor ama öyle abartı bi ısı yok anker kullandım full bir tanede walmarttan almıştım ama markasını hatırlamıyorum bence senin telefonda yada powerbankında sıkıntı var
telefon 16 pro her zaman olmuyor ama bu bir özellik yani ısınınca şarjı yavaşlatıyor. Kılıfsız pek yavaşlatmıyor ama kılıflı şarj ettiğinde ısıtıyor

Woyax marka powerbank kullanıyor diğerleri çok pahlı gelmişti memnunum

hocam bu ısıtmıyor ve sizin kullandığınız powernbank nedir
Olabilir apple orijinal ürünü ama kablosuz şarj her türlü ısıtacaktır diye düşünüyorum. Birde şarj ettiği watt değeri önemli

Geri