andJusticeForAll
80+
- Reaksiyon skoru
- 72
Ben aldım şu an moneypayle hata vermedi
hocam %99 o şekilde kupon yanar hiç iptal etme yeni hesap oluşturman daha mantıklı migrospay ile mi sende ödeme yaptın bende migrospay ile sanal kart bilgilerimi girip ödeme yap diyince sms geliyor sms giriyorum banka reddi diyor.Arkadaşlar iptal edip bir daha deneyen var mı merak ettim 1 ürün daha alcaktım unutmuşum
turbo ve veepn ile denedim 2 farklı mail adresiyleHata verenlerin vpni yuzunden hata veriyordur buyuk ihtimalle
Moneypay ile yaptım hocam bir sıkıntı olmadanhocam %99 o şekilde kupon yanar hiç iptal etme yeni hesap oluşturman daha mantıklı migrospay ile mi sende ödeme yaptın bende migrospay ile sanal kart bilgilerimi girip ödeme yap diyince sms geliyor sms giriyorum banka reddi diyor.
Moneypay ile yapınhocam %99 o şekilde kupon yanar hiç iptal etme yeni hesap oluşturman daha mantıklı migrospay ile mi sende ödeme yaptın bende migrospay ile sanal kart bilgilerimi girip ödeme yap diyince sms geliyor sms giriyorum banka reddi diyor.
bu money uygulamasında money cüzdan kısmına parayı atıyoruz ve orada sanal karttan alışveriş yapmaya çalışıyoruz değil mi sağ yukarıdaki butondan.Moneypay ile yaptım hocam bir sıkıntı olmadan
Evet öyle yapıyorsunuzbu money uygulamasında money cüzdan kısmına parayı atıyoruz ve orada sanal karttan alışveriş yapmaya çalışıyoruz değil mi sağ yukarıdaki butondan.
demekki bizde şans yok :/Evet öyle yapıyorsunuz
Bana verdi ama ne alsam bilemedimikinci hesabı denedım vermedı kuponu