arasjr
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 772
vpn hıc kapatmadım yenı hesap actım aynı tarayıcıdan ama ondan mıdır acabaBana verdi ama ne alsam bilemedim
vpn hıc kapatmadım yenı hesap actım aynı tarayıcıdan ama ondan mıdır acabaBana verdi ama ne alsam bilemedim
Evet ben öyle yaptım.bu money uygulamasında money cüzdan kısmına parayı atıyoruz ve orada sanal karttan alışveriş yapmaya çalışıyoruz değil mi sağ yukarıdaki butondan.
Evet muhtemelen o yüzden farklı vpn ve farklı tarayıcı kullanın.vpn hıc kapatmadım yenı hesap actım aynı tarayıcıdan ama ondan mıdır acaba
Soldaki daha iyi kasana uyup uymayacağını kasa özelliklerini yapay zekaya atıp ve alacağın fan modelini yazıp uyumlu olup olmayacağını sorarak öğrenebilirsin.Sizce hangisini almalıyım kasam Corsair icue 220t çift fanli sıgar mi acaba
ben de ryzen 5 3600 var drop yıyorum cok cs de falan bunu alsam cozumu olur mu cokSizce hangisini almalıyım kasam Corsair icue 220t çift fanli sıgar mi acaba
Sıcaklık ile ilgili sorunun var ise etki ederben de ryzen 5 3600 var drop yıyorum cok cs de falan bunu alsam cozumu olur mu cok
patlamazsın hocam2. kez versek sıparıs patlar mıyız
en çok satılan projeksiyonu aldım genelde memnunlardı ondan3000₺ ye kadar projeksiyon önerebilecek var mı?