Ryzen 5 5600 overclock ve fan önerisi

caner_29

80+
Reaksiyon skoru
0
Ekran kartımı güncelleyip 9060xt ekran kartını aldım ve işlemcim ryzen 5 5600 overclock yapmayı düşünüyorum ve buna uygun soğutucu ne önerirsiniz? Ayrıyetten bana overclock konusunda yardımcı olursanız konu hakkında pek bilgim yok. Şimdiden teşekkürler.(Anakartım msi b450m pro max vdh)

Ekran kartımı güncelleyip 9060xt ekran kartını aldım ve işlemcim ryzen 5 5600 overclock yapmayı düşünüyorum ve buna uygun soğutucu ne önerirsiniz? Ayrıyetten bana overclock konusunda yardımcı olursanız konu hakkında pek bilgim yok. Şimdiden teşekkürler.(Anakartım msi b450m pro max vdh)
Oc hakkında detaylı bilgim yok bilen biri verse daha sağlıklı olur ama soğutucu konusunda çift fanlı bi kula tipi gayet işini görür. Ben Tek 120mm fanlı kule tipi kullanıyorum stok olarak en yüksek performansta bile 58-59 dereceleri geçmiyor, kasam da stok değil ama msi mag100m ön kısımda fabrikasyon 2 fan oluyor ben söküp 3 tane koydun.

Peki bana çift fanlı bir soğutucu önerebilir misin?

hava soğutucu al ve 4.6 veya 4.65ghz oc deneyebilirsin webte hazır ayarlar var. Son olarak çift fanlı en ucuz hava soğutucuyu alsan da işini görür.

hava soğutucu al ve 4.6 veya 4.65ghz oc deneyebilirsin webte hazır ayarlar var. Son olarak çift fanlı en ucuz hava soğutucuyu alsan da işini görür.u
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu hazır ayarların linkini atabilir misin sana zahmet

Bütçen yetiyorsa ve kasana uygunsa alabileceğin en iyi hava soğutucu.

Bütçen kısıtlıysa da şu ürüne bakılabilir.

Bunu öneririm. Ayar işini forumda aratın. Olmadı ben atarım.

Geri