Tek sorun money pay sandılar herhalde ama siparişler devam edince en mantıklısını yaptılarkafaları yeni çalıştıda kodu iptal ettiler yani ben trendyol olsam direk kodu iptal ederdim.
Tek sorun money pay sandılar herhalde ama siparişler devam edince en mantıklısını yaptılarkafaları yeni çalıştıda kodu iptal ettiler yani ben trendyol olsam direk kodu iptal ederdim.
sana inşallah iptal gelir gelirse çok mutlu olacağımHadi iptal olmadan kargolayın havit bey![]()
Yatırımcıya ballandıra ballandıra anlatırlar artık Amerika'ya satışa başladık bir günde bu kadar sipariş aldık diyesistemde kodu kullananlar gözükuyor mu acaba merak ettim he![]()
Ben de aynı şekilde yaptım da sanal karttan Vodafone paye veya o tarz doğrulanmış hangi hesabın varsa bakiyeyi kartla oraya atıp oradan çekebilirsin.kredi kartı geçmiştim o yüzden geri alamıyorum hesabı kimlik doğrulaması istiyor moneypay bende uğraşmadım zaten canında kaymaklı kadayıf çekiyordu aileye alırım en azından![]()
Eğer Amerika'daki yatırımcılara satış sayısı olarak göstereceklerse belki de iptal etmezler
Konuyu silin çabukBu konu sadece burada açıldı galiba, fazla sipariş girilmediği için iptal edeceklerini düşünmüyorum.
money payi fixlediklerine göre gelebilir money paydan alanlaraBu konu sadece burada açıldı galiba, fazla sipariş girilmediği için iptal edeceklerini düşünmüyorum.