İşlemci Sıcaklık Değerlerim Normal mi? ve MX-6 Macun

2k civarına sıvı soğutucudan iyi hava soğutucu alabilirsin hocam. Kasanızın adını söyleyin sığıp sığmayacağına bakayım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 yıldır termal macun bakımı yapmadıysan evet bakım zamanı gelmiş te geçiyor.
Vento VG15FE FSP 650W 80+ Bronze MeshMid Tower ATX kasam bu hocam

2k civarına sıvı soğutucudan iyi hava soğutucu alabilirsin hocam. Kasanızın adını söyleyin sığıp sığmayacağına bakayım.

2 yıldır termal macun bakımı yapmadıysan evet bakım zamanı gelmiş te geçiyor.
Anladım hocam, https://www.gaming.gen.tr/urun/3837...intel-amd-uyumlu-siyah-islemci-sivi-sogutucu/ bu var mesela bulduğum kasama uyar mı iyi mi dir kötümü dür bilmiyorum ama 2.5k ya falan bulunuyor belki bir iki tık üstü indirimde falan düşer 2.5k ya
DeepCool markasında da var mış

Vento VG15FE FSP 650W 80+ Bronze MeshMid Tower ATX kasam bu hocam

Anladım hocam, https://www.gaming.gen.tr/urun/3837...intel-amd-uyumlu-siyah-islemci-sivi-sogutucu/ bu var mesela bulduğum kasama uyar mı iyi mi dir kötümü dür bilmiyorum ama 2.5k ya falan bulunuyor belki bir iki tık üstü indirimde falan düşer 2.5k ya
DeepCool markasında da var mış
Bu tarz 2-3k ya alacağın sıvı soğutucuların çoğundan hayır gelmez hocam.
1766056373478.webp

Gördüğün gibi 240mm lerden iyi bir hava soğutucu. Tablodaki sıvı soğutmalarda boru değil gayet iyi modeller.

Bu tarz 2-3k ya alacağın sıvı soğutucuların çoğundan hayır gelmez hocam.
Alıntıyı görüntüle

Gördüğün gibi 240mm lerden iyi bir hava soğutucu. Tablodaki sıvı soğutmalarda boru değil gayet iyi modeller.
Anladım hocam sıvı soğutucu almak yerine o fiyatlara attığınızı almak daha verimli. Birde hocam şimdi prime 95 den tekrar teste sokuyorum 1 saat bekleticem macunu düzgün sürmüş müyüm acaba?
1766060552992.webp

Termal macun değiştirsen bile stok fan stok fandır :D o yüzden normal evet avg. değer düşmüş zaten ve min. tabii ki.
Yani hocam doğru fanda bitiyor iş öyle 10 15 derece düşmesini beklemiyordum da içindeki termal macun kurumuş azdı falan baya dedim herhalde 85i görmez tekrar sanırım sürdükleri de mx-6 bandında bir şeymiş yada mx-6 da olabilir.

Termal macun değiştirsen bile stok fan stok fandır :D o yüzden normal evet avg. değer düşmüş zaten ve min. tabii ki.
1766064223951.webp

1 saat 3 dakika da 68 test yapmış sonuçlar böyle hocam iyi bi öncekine göre düşüş oldu min,avg de o önemli değil zaten stok fan benim korkum daha da ısınmasıydı o da olmadı. Teşekkür ederim tekrardan yardımınız için.

Geri