Asgari Ücret Kaç Olucak ? (Anketli)

Asgari Ücret Zammı Ne Olur ?

• Oy kullanan toplam üye
    228
  • Anket kapatıldı .

Keyfen

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,129
Merhabalar, bugün 2. toplantı yapıldı ve merak ettim herkes ne düşünüyor bu konu hakkında sizce ne olucak asgari ücret.

27 yaparlar düz
enflasyon tek haneye inince 1-2 senede o zaman yüklü yaparlar belki seçime oynamak için.

28735 yani 30% artış en uygun oran olacaktır gönül ister 35-40k olsun şuan 35%+ olmayan artışlar açlık sınırının altında kalıyor daha zamlar gelmeden açlık sınırının altında başlayacaklar yıla çok zor

30 bin üstü diyenler ne kullanıyorsa aldığı kişinin telefon numarasını atsın bizde aynı kafayı yaşayalım
enflasyona ezdirmeyeceğiz sözü geçti ve geçen yıldan %14 lük farkın bu yıl verilebileceği söyleniyor ki maalum ekonomik şartları göz önüne alırsak 30 un üstüne fırlaması gerekli çünkü açlık sınırı ocak ayından itibaren 31.000 tl den açılış yapıcak ve şuana kadar anlık zamların hiç biri açlık sınırın altında kalmadı diye biliyorum

büyük ihtimal bende öyle düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne yazıkki öyle gözüküyor

Her yönüyle yetersiz bir para. Aslında 30-35 arası bile olsa yetersiz olacak maalesef. Büyükşehirlerde sanıyorum ki ortalama ev kiraları 20 bin ve üstüdür. Yeni yılda maaşlara zam bahanesiyle çoktan yeni fiyat etiketleri hazırlanmıştır. Maaşlı çalışanların işi gerçekten zor, Allah herkesin yardımcısı olsun.

• Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
28-29 arası olur diye düşünüyorum lakin asgari ücreti 50K yapsalar bile sonuç değişmiyor. Tereyagın kilosu olmuş 600 lira peynir 400 lira. Asgariye zam gelince doğal olarak ürünlerin de fiyatı artacak. Keşke hükümetimiz dümenden zam yapmak yerine enflasyonu kontrol altına alsa.

Her yönüyle yetersiz bir para. Aslında 30-35 arası bile olsa yetersiz olacak maalesef. Büyükşehirlerde sanıyorum ki ortalama ev kiraları 20 bin ve üstüdür. Yeni yılda maaşlara zam bahanesiyle çoktan yeni fiyat etiketleri hazırlanmıştır. Maaşlı çalışanların işi gerçekten zor, Allah herkesin yardımcısı olsun.
şuan yavru vatan kıbrısın bu sene başlangıcındaki asgari ücreti bizim şuanda açlık sınırımıza tekabül ediyor , ve 25 bin altına ev kalmicağına eminim 2026 başından itibaren

28-29 arası olur diye düşünüyorum lakin asgari ücreti 50K yapsalar bile sonuç değişmiyor. Tereyagın kilosu olmuş 600 lira peynir 400 lira. Asgariye zam gelince doğal olarak ürünlerin de fiyatı artacak. Keşke hükümetimiz dümenden zam yapmak yerine enflasyonu kontrol altına alsa.
hükumette onu yapabilecek kapasite var mı ki :D

enflasyona ezdirmeyeceğiz sözü geçti ve geçen yıldan %14 lük farkın bu yıl verilebileceği söyleniyor ki maalum ekonomik şartları göz önüne alırsak 30 un üstüne fırlaması gerekli çünkü açlık sınırı ocak ayından itibaren 31.000 tl den açılış yapıcak ve şuana kadar anlık zamların hiç biri açlık sınırın altında kalmadı diye biliyorum
mehmet şimşek siper olur da yaptırmaz

Geri