Kasa fanlarının rengini nasıl değiştiririm?

Rado

80+
Reaksiyon skoru
2
Bitfenix mh100 kasam var ARGB özelliği var fakat nasıl kullanacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz?

Bağlantısını yapmadıysan Aura Sync yüklemen bir şey ifade etmez.

Bitfenix mh100 kasam var ARGB özelliği var fakat nasıl kullanacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz?ka
kardeşim geçmiş olsun aynı kasa bende vardı xd baktım ayarlıyamıyorum gökkuşağı renginde rgbleri var direk sattım arkadaşa

kardeşim geçmiş olsun aynı kasa bende vardı xd baktım ayarlıyamıyorum gökkuşağı renginde rgbleri var direk sattım arkadaşa
ama 4x ARGB yazıyodu alırken
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bağlantısını yapmadıysan Aura Sync yüklemen bir şey ifade etmez.
hazır sistem olarak aldım onlar yapmamıs mıdır baglantısını

evet doğru kasamız aynı ben çok uğraştım o kasanın rgbsi için baktım olmadı sattım kankam lian li evo rgb aldım valla eğer yapabildiysen arkadaşıma söylim oda yapsın rgbleri o kasada bitfenixin kasaları çok sorun dikey ekran kartı aldım takılmadı bile

evet doğru kasamız aynı ben çok uğraştım o kasanın rgbsi için baktım olmadı sattım kankam lian li evo rgb aldım valla eğer yapabildiysen arkadaşıma söylim oda yapsın rgbleri o kasada bitfenixin kasaları çok sorun dikey ekran kartı aldım takılmadı bile
hocam bu kasa güç düğmesinin yanında herkesin restart sandıgı bi tuş var :D ona bastıkca degişiyormuş ama henuz elle ayarlamayı bulamadım

onu ben incehesap müşteri hizmetleriyle görüştüm dediğin gibi de o tuşu söylediler kendilerinden haberi yok o kasayla ilgili sonra netten baktım pek bişey çıkmadı

onu ben incehesap müşteri hizmetleriyle görüştüm dediğin gibi de o tuşu söylediler kendilerinden haberi yok o kasayla ilgili sonra netten baktım pek bişey çıkmadı
basılı tutunca diğerleriyle senkronize oluyor fanlarla ramle vesaire sonra istediğimiz gibi değişebiliyoruz. Sen öyle diyince bi korktum da simdi rahatladım bulunca

basılı tutunca diğerleriyle senkronize oluyor fanlarla ramle vesaire sonra istediğimiz gibi değişebiliyoruz. Sen öyle diyince bi korktum da simdi rahatladım bulunca
oldumu yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,571
Üyeler
186,909
Son üye
Eskel07
Geri