Anakart model?Bitfenix mh100 kasam var ARGB özelliği var fakat nasıl kullanacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
asus prime b850m-kAnakart model?
asus prime b850m-k
![]()
ASUS Aura: Campaigns
Personalize your gaming rig with Aura RGB lighting and synchronize effects with a vast portfolio of Aura Sync capable gear.www.asus.com
Aura sync indirecen.
kardeşim geçmiş olsun aynı kasa bende vardı xd baktım ayarlıyamıyorum gökkuşağı renginde rgbleri var direk sattım arkadaşaBitfenix mh100 kasam var ARGB özelliği var fakat nasıl kullanacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz?ka
ama 4x ARGB yazıyodu alırkenkardeşim geçmiş olsun aynı kasa bende vardı xd baktım ayarlıyamıyorum gökkuşağı renginde rgbleri var direk sattım arkadaşa
hazır sistem olarak aldım onlar yapmamıs mıdır baglantısınıBağlantısını yapmadıysan Aura Sync yüklemen bir şey ifade etmez.
hocam bu kasa güç düğmesinin yanında herkesin restart sandıgı bi tuş varevet doğru kasamız aynı ben çok uğraştım o kasanın rgbsi için baktım olmadı sattım kankam lian li evo rgb aldım valla eğer yapabildiysen arkadaşıma söylim oda yapsın rgbleri o kasada bitfenixin kasaları çok sorun dikey ekran kartı aldım takılmadı bile
basılı tutunca diğerleriyle senkronize oluyor fanlarla ramle vesaire sonra istediğimiz gibi değişebiliyoruz. Sen öyle diyince bi korktum da simdi rahatladım buluncaonu ben incehesap müşteri hizmetleriyle görüştüm dediğin gibi de o tuşu söylediler kendilerinden haberi yok o kasayla ilgili sonra netten baktım pek bişey çıkmadı
oldumu yanibasılı tutunca diğerleriyle senkronize oluyor fanlarla ramle vesaire sonra istediğimiz gibi değişebiliyoruz. Sen öyle diyince bi korktum da simdi rahatladım bulunca