Hasan eren
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Öncelikle merhabalar itopya üzerinden kendime bir sistem aldım monitör ekipman kasa olmak üzere bir hevesle ama aldığım günden beri sıkıntı yaşıyorum hemde bir tane değil ilk olarak başlayayım çift monitör yaptım masamı ve masaüstü arka planımı kendi istediğim gibi değiştirdim fakat arka plan kendi kendine siyah oluyor ve mouse ile sol clık basıp sürüklediğim zaman kendi yaptığım arka plana dönüyor (kazı kazan gibi düşünün ) aldığım sistemde cs2 lol gibi oyunlar oynuyorum cs2 de anlık fps dropları yiyorum kafayı yicem ve arka planda opera üzerinden youtube da müzik dinliyorum ama oyun oynarken gidiyor alt tab atınca müzik devam ediyor yan monitöre aldım baktım videoyu yüklemiyor dönüüp duruyor bunları geçtim dün kasamı açtım oyun oynamak için zaten alalı da çok olmadı bir kaç gün oldu internetimi etherhnet kablosu üzerinden sağlıyorum internet var gözüküyor ama yok turk.net kullanıyordum arıza kaydı oluşturdum aradılar modemden yada sistemden kaynaklı bir şey olmadığını söylediler bende kızıp internetimi kapattırdım ama adamlar haklıydı bence onluk bir problem yoktu çünkü telefonlarda internet vardı kasayla ilgili bir problem gibi düşünüyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirm bir hevesle aldığım kasamı yoksa atıcam camdan aşağı iyice sıkıldım bu durumdan hepinizin başına bu tür olaylar geldimi bilmiyorum bendemi bir şansızlık var anlamış değilim