Koorui, hkc nin alt markası. Hkc de Çinli panel üreticisi. MSI gibi markalar panellerini kullanıyor. Çok iyi bir üretici değil ama en azından ne olduğu belli. Fason üretim yaptırmak yerine kendi ürününü kendi üretiyor. Aoc ile ölçüm verileri benzer ama Koorui yüksek Hz. F/p olarak iyi.Belki daha kalitelidir aoc dan bilemem ama bende bu modeli almadan önce görmüştüm güvenemedim şahsen benzer fiyatlar
AOC 27" Q27G4ZR 0.3ms 260Hz HDMI,DisplayPort Fast IPS 2K Gaming Monitör : Amazon.com.tr: Bilgisayar
AOC 27" Q27G4ZR 0.3ms 260Hz HDMI,DisplayPort Fast IPS 2K Gaming Monitör : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
About Koorui
KOORUI is an emerging technology trend brand created by HKC, a giant in semiconductor display industry. KOORUI monitors focus on office and entertainment application scenarios for young users, relying on HKC's mature display industry chain, through good raw materials, high technology, strict...
Panel bilgisi monitörü satın almadan önce ön bilgi edinmemizi sağlıyor. Örneğin cof değeri gibi. Cof değeri de monitörün ömrüne etki eden unsurlardan birisi. Ne kadar fazlaysa o kadar iyi. Bu arşivin içinde aynı paneli kullanan modeller de göreceksiniz. Aynı paneli kullanması aynı görüntüyü vereceği anlamına gelmez. Çünkü kalibrasyon, piksel tepki süresi, yazılım ve arka aydınlatmanın kalitesi gibi farklılıklar da olacaktır.
1. SAMSUNG
- G4 240Hz 24" IPS = LG LM245WF9-SSD1
- G4 240Hz 27" IPS = LG LM270WF9-SSA1
- G5 S32AG524PI (1440p)...
- Tayfunns
- Cevaplar: 4
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri ve Rehberleri