🔥İndirim Koorui G2721E 27" 1 ms 2K Pivot IPS 320 Hz Oyuncu Monitörü 10.399TL 🔥

Belki daha kalitelidir aoc dan bilemem ama bende bu modeli almadan önce görmüştüm güvenemedim şahsen benzer fiyatlar
Koorui, hkc nin alt markası. Hkc de Çinli panel üreticisi. MSI gibi markalar panellerini kullanıyor. Çok iyi bir üretici değil ama en azından ne olduğu belli. Fason üretim yaptırmak yerine kendi ürününü kendi üretiyor. Aoc ile ölçüm verileri benzer ama Koorui yüksek Hz. F/p olarak iyi.

Kooriu 32 inç kullanıyorum alalı 3 sene oldu galiba. Sıkıntısız sorunsuz. Alacaklara belki kafaları karışıksa yardımcı olur.

On screen display var mı? USB girişi göremedim ama.

Monitör bugün geldi ölü pixel testi sağlam bir sıkıntı çıkmadı baya sağlam paketlenmişti herhangi bir hasarda yoktu. Ben ufak bir problem yaşadım, vontech 2li monitör standım var bu monitör maalesef stant ile uyumlu çıkmadı ve monitör standını sevdiklerimize hediye etmek için rafa kaldırmak durumunda kaldık. Kendi standı zaten hemen hemen her işlevi görmekte öne doğru da çok uzun değil klavyeyi rahat kullanabiliyorsunuz. (Ben biraz monitöre yakın kullanıyorum klavyemi ona rağmen çok sorun yaşamadım.) Harici sorusu olan varsa ürün ile ilgili bilgilendirmek isterim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Monitör bugün geldi ölü pixel testi sağlam bir sıkıntı çıkmadı baya sağlam paketlenmişti herhangi bir hasarda yoktu. Ben ufak bir problem yaşadım, vontech 2li monitör standım var bu monitör maalesef stant ile uyumlu çıkmadı ve monitör standını sevdiklerimize hediye etmek için rafa kaldırmak durumunda kaldık. Kendi standı zaten hemen hemen her işlevi görmekte öne doğru da çok uzun değil klavyeyi rahat kullanabiliyorsunuz. (Ben biraz monitöre yakın kullanıyorum klavyemi ona rağmen çok sorun yaşamadım.) Harici sorusu olan varsa ürün ile ilgili bilgilendirmek isterim.
Ayrıca 320hz için Giriş kısmından DP Overclocking açmanız gerekiyor. (Yine 2k ayarlarda) Menüde Türkçe de var. Menü zengin duruyor HDR ayarları ve kullanım tercihinizi değiştirebiliyorsunuz FPS'te biraz daha parlak bir ekran oluyor haliyle.

Ekler

• WhatsApp Image 2025-12-20 at 14.41.28.webp
    WhatsApp Image 2025-12-20 at 14.41.28.webp
    182.3 KB · Hit: 40
Son düzenleme:
Üründe koorui için vesa desteği var deniyor ama yorumları olmadığı yönünde kullanan arkadaşlar destek olabilir mi yoksa AOC tercih edeceğim.

Geri