Sevdiğim kızın babası öğrendi

ayazbyfg

80+
Reaksiyon skoru
7
okuldan sınıf arkadaşım olan bir kızla birbirimizi sevip platformlardan ve okuldan konuşuyoruz ama sevgili aşamasında değiliz kıza balım yazdım babası okumuş ve çok kızmış annesi kızmamış annemi arayıp söylemiş o yandan sıkıntı yok ama babası çok fazla kızmış kıza ve angelle bidaha görüşmüceksin demiş ne yapıcam arkadaşlar yardım edin

Görüşme

okuldan sınıf arkadaşım olan bir kızla birbirimizi sevip platformlardan ve okuldan konuşuyoruz ama sevgili aşamasında değiliz kıza balım yazdım babası okumuş ve çok kızmış annesi kızmamış annemi arayıp söylemiş o yandan sıkıntı yok ama babası çok fazla kızmış kıza ve angelle bidaha görüşmüceksin demiş ne yapıcam arkadaşlar yardım edin
Babasinin sinirlenmesi kadar normal bir sey yok. Eger ki aile istemezse gorusmemelisin. Yaş kaçtı

yaş kaç ona göre değerlendirilmesi lazım

babasini dov (!)
yaş kaç ona göre değerlendirilmesi lazım
buyuk ihtimalle ortaokul yada lisenin ilk senesi falan

Babasına haddini bildirmelisin şaka bi yana babası darlar kızı zaten okulda görüşüyormuşsunuz evde de konuşmayın bişey olmaz.

babasini dov (!)

buyuk ihtimalle ortaokul yada lisenin ilk senesi falan
ortaokul olduğunu sanmıyorum lise 2 falandır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şunu söylim ailesi sıkıntıysa babası çok sığ bir adamsa uğraşma bile salla sevgili aşamasında değilmişsiniz ne de olsa

e ne yapacağın belli ya. gönül bağı da kurmamışken kes görüşmeyi. adam haklı. baba olunca anlarsın. anlamazsan kızın çok kötü yerlere düşer.

Görüşme senden değerli mi

yas muhtemelen 15-16 bence ciddiye alincak bise yok 19-20 ise karisamaz :D
19-20 ise karisamaz nedemek:D ozaman evden kovsun babasi. Kendi geliriyle gecinmedigi surece gayette karışır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

19-20 ise karisamaz nedemek:D ozaman evden kovsun babasi. Kendi geliriyle gecinmedigi surece gayette karışır
19 yaşında duygusal olarak olgunlaşmamış çocuklar ilişki yapıyor. Millette alkışlıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,730
Üyeler
186,937
Son üye
enesmsk
Geri