Arthur Morganx
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 430
ac valhalla mirage odyseyi her birini en az 50 60 saat oynadım ve japonya teması olduğu için ekstra almayı düşünüyorum alınır mı sizce
Ortak hesap daha kötü . Kendi launcherini yükleyip girdiği icin ortak hesaba başkası girerse seni oyundan atıyoralma derim ama alacaksan da steam ortak hesap al 20 TL'ye
benim başıma gelmiyor ama garantisi yok bununOrtak hesap daha kötü . Kendi launcherini yükleyip girdiği icin ortak hesaba başkası girerse seni oyundan atıyor
Şans isi tabi . Seninle aynı yerden alip aynı anda girmesi lazımbenim başıma gelmiyor ama garantisi yok bunun
ac valhalla mirage odyseyi her birini en az 50 60 saat oynadım ve japonya teması olduğu için ekstra almayı düşünüyorum alınır mı sizce
konudan alakasız oyunlarının grafikleri vs hoşuma gitti ilerde oynarım diye hazır şuanda çoğu 5dolar seviyesine düşmüşken almak istiyorum fakat ilk oyun olarak hangisini almalıyım ? bahsettiğim 5dolar seviyesine düşenlerin çoğu bir seri oyunumu yani sırayla mı oynanmalı öyle ise ilk hangisi alınmalı değilse ondan bağımsız ilk hangisini oynamamı tavsiye edersinizAlınmaz. Onu alacağına sekiro veya ghost of tsushima al
BEleşe verir epic seneyeac valhalla mirage odyseyi her birini en az 50 60 saat oynadım ve japonya teması olduğu için ekstra almayı düşünüyorum alınır mı sizce
Oyuna girdikten sonra bilgisayarinin internetini kesersen atmaz. rahatça oynarsin ben oyle oynuyorum su anOrtak hesap daha kötü . Kendi launcherini yükleyip girdiği icin ortak hesaba başkası girerse seni oyundan atıyor